E3 2006: Újabb nyolc videót tölthettek le!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 20.
  • Letöltés
Link másolása
Még mindig nem ért véget az idei E3 videódömpingje: újabb nyolc trailert töltöttünk fel a délután folyamán szerverünkre, hogy megtekinthessétek őket egy gyors letöltés után!

Még mindig nem ért véget az idei E3 videódömpingje: újabb nyolc trailert töltöttünk fel a délután folyamán szerverünkre, hogy megtekinthessétek őket egy gyors letöltés után! Egy két részes fejlesztői naplót nézhettek meg az AND 1 Streetball című PS2-es játékról, melyet nem csupán a nyugati kollégák rendkívüli tehetsége miatt, hanem a sportgamma leendő hangulata révén is érdemes meglesni. Kiemelendő videó még a Microsoft új Flight Simulator X-ének E3-as trailere, továbbá a rangos expóra készült videójával a Medieval 2: Total War sem panaszkodhat. Lássuk a teljes listát.
A nap videója
Sam & Max: Freelance Police
E3-trailer

Lewton mester hívta fel figyelmünket a - már-már teljesen halottnak vélt - Sam & Max: Freelance Police E3-mas videójára, mely egész egyszerűen, mégis zseniálisan tesz tanúbizonyságot arról, hogy Sam és Max élt, él és élni fog. A kiállítás alatt megjelent filmecske egyszerre humoros és izgalmas, így rajongóknak és nem rajongóknak egyaránt kötelező darab! Várjuk a játékot, sok szeretettel!

1.
1.
lewton6
nagyon jó lesz! IDE VELE!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...