Broken Sword: The Angel of Death

A Broken Sword című klasszikus kalandjáték negyedik része.
Típus: Kalandjáték

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Broken Sword: The Angel of Death

A kalandjáték (point-and-click) műfaj manapság nagyon háttérbe szorult a rengeteg FPS, RTS között, pedig nem is olyan régen még temérdek hasonló játék jelent meg a piacon. Ezekben általában mindig megtalálhattuk a humort, a kalandot, a hangulatot és azt a bizonyos játékélményt is egybegyúrva. De manapság már örülhetünk, ha félévente, évente jelenik meg egy-egy darab. Az öregebbek még könnyes szemmel emlékezhetnek a Monkey Islandokra, a Maniac Mansonre, annak második részére a Day of The Tentaclere, Sam & Maxre, Indiana Jones és Zak McKracken epizódokra… na és természetesen a Broken Sword sem maradhat le a listáról.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Tölthető a Broken Sword 4 demója

Bizonyára a kalandjátékok rajongói nem egy kellemes emlékről tudnának mesélni a Broken Sword-részek kapcsán -vajon a negyedik rész is ennyire jó lesz?

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

E3 2006: Újabb nyolc videót tölthettek le!

Még mindig nem ért véget az idei E3 videódömpingje: újabb nyolc trailert töltöttünk fel a délután folyamán szerverünkre, hogy megtekinthessétek őket egy gyors letöltés után!

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

Képek estére

Rengeteg képet töltöttünk fel ismét galériánkba: a választékban helyett kapott az új Battlefield és a Rush for Berlin is többek között...