Decemberben jön a dobozos DiRT Rally?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 25.
  • Érdekesség
A német Amazon szerint a DiRT Rally végre megkapja végleges változatát és átlépi az Early Access határait, így decemberben már dobozos formában is beszerezhető lesz.

Valószínűleg maga a Codemasters sem gondolta, hogy a DiRT Rally áprilisi bejelentését követően olyan népszerű lesz a sorozat legújabb, alapvetően a hardcore rajongókat megcélzó mellékága, hogy decemberre még dobozos formában is beszerezhető lesz az eredetileg Steamre tervezett kitérő.

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hónap elején lemezes változatot is kap az időközben rengeteg új helyszínnel, versennyel és autóval kiegészült, Early Accessben rajtolt DiRT Rally. A német Amazon oldalán már felbukkant a dobozos kiadás, és állítólag december 8-án fog megjelenni.

Ezt lényegében megerősítetteDarren Hayward, a játék egyik dizájnere is, aki egy múlt heti blogbejegyzésben arról beszélt, hogy révbe értek a fejlesztéssel és hamarosan megérkezhet a játék végleges verziója.

7.
7.
GAMEROD
Én már kezdetekkor megvettem amikor tényleg csak bagóért lehetett letölteni.
6.
6.
Wolverine
Ez a rész gyakorlatilag a sorozat rebootolása, számomra kérdés, hogy innen hova megy tovább a sorozat és hogy továbbra is a realisztikusabb irányvonal lesz-e a mérvadó. Arról nem is beszélve, hogy a számozásokat el is felejthetjük, mert újra dirt2 névvel nem valószínű, hogy fog jönni valaha, nade ez csak a jövő kérdése...

Remélem a végleges verziója elég játszható lesz ennek, mert csak a korai bétával játszottam, az pedig elég karcsú volt még, attól eltekintve, hogy maga a játékélmény már javult az előzőekhez képest.
Ha kellő tartalommal megpakolják, akkor hosszú idő után kaphatunk egy jó rally játékot végre.
5.
5.
Ruga
Na, akkor black friday-en rá is nézek, hátha occo lesz :)
4.
4.
gyaloghuszar
#2: humble bundle-ön most a codemasters bundle-höz kapsz egy 25%-os kupont a Dirt Rally-hoz és szerintem totál megéri egyenlőre csak kontrollerem van, de imádom
3.
3.
Lizard0828
Vegyétek, ezt tényleg érdemes aki szereti a rallyt és nem NFS-hez szokott:)
2.
2.
crytek
Remélem ez is majd bundleba lesz egyszer akkor majd megszerezzük.
1.
1.
Azadojat
Én egy konzolos portnak örülnék inkább...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...