Akciózik a Steam és az Origin is

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 26.
  • Akció
Link másolása
A GOG mellett a Steam és az Origin is akciókkal készül a hétvégi vásárlási lázra, akár 75-85 százalékos kedvezménnyel is vásárolhattok a két üzletben. A kínálatban több idei sikercím is szerepel.

Nem csak a GOG, de az Origin és a Steam is akciósorozattal készült a Black Fridayre és az azt követő hétvégére.

Az Origin egész héten tartó Black Friday-akciójában legfeljebb 75 százalékos kedvezménnyel vásárolhattok, és nem csak EA-játékokat. 36 euró a FIFA 16, 15 euró a Dragon Age: Inquisition, míg a Battlefield: Hardline 12 eurót kóstál, de a Pillars of Eternity (28 euró) és a Tomb Raider (5 euró) is akciós.

A Steam is elindította az őszi felfedezős akciósorozatát, ez egészen december 1-ig tart, és annyi különbség van a korábbiakhoz képest, hogy ezúttal nem lesznek napi és villámakciók. Több ezer ajánlat közül választhattok, az Ori and the Blind Forest például 12, a Wolfenstein: The New Order 7,5, míg az Elite: Dangerous 12,4 euróba kerül.

16.
16.
#15: A hitman absolution elvezheto darab volt.
Dead space 1-2 (a 3. Eddig kimaradt).
15.
15.
#1: mondasz nekem jó tps-eket? Nem kell AAA.
14.
14.
Hardy
Steamen végre sikerült beszerezni a CS:GO-t. Ideje volt már :D
13.
13.
#12: Holyday sale 2014, még kitűzőt is kaptam ( úgy, hogy nem vettem egy kártyát sem :) !
12.
12.
Necreon
Idejét se tudom mikor volt utoljára ilyen jó akció steam-en. Talán 4 éve.
11.
11.
pjoco
És ha nem akartok lemaradni a legjobb akciókról akkor gyertek a Facebook-os csoportunkba. Olcsó játékok egyvelege. Mindig napra készen várunk titeket a legjobb leárazásokkal. Amik sokszor jobbak még a Steam-es és Origin-es akcióknál is. Ráadásul Nyereményjátékok is lesznek nálunk Decemberben.
Itt lehet csatlakozni:
https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
10.
10.
PiszkosFred
#3: Szerintem nagyon jo. Nekem nagyon jol esik idorol-idore leulni ele es folytatni a karriert ott, ahol abbahagytam. Viszont azt feltetlen vedd figyelembe, hogy hamarosan erkezik az elso nagyobb update/kieg/akarmi, a Horizont, amely szinten fizetos lesz - nem is keves penzert.

En nem bantam meg az alapjatekert fizetett majdnem 20k-t sem anno a premierkor, de 6-7k koruli aron ez most nagyon megeri, egy rosszabb mozifilm tobbe kerul manapsag ket ember szamara, ez pedig, csak maga az alapjatek is boven ad neked tobb tiz/szaz ora szabad repekedest, kereskedelmet, felfedezest, stbstb.
9.
9.
Extol
Az idei sikercímek még akciózva is drágák a magyar buxáknak :D
8.
8.
Dízel
#3: Star Citizenre várhatsz. 2017 elött nem fog jönni, bármit igérnek. + még a csúszásokat is figyelembe véve kár még gondolkodni róla.
7.
7.
mestermagyar
Bitch please :'D

Humble bundle codemasters pack 1 dolcsis változata.
6.
6.
markoci555
Én már be is vásároltam kb 20 játékot (nem indie f*stalicskák hogy tisztázzuk), azt még így sem fizettem annyit, mint a sok idióta 1 darab új játékért khm... fifa khm... cod.
5.
5.
hoaw
Steam-ben falloutok beszerezve.:)
4.
4.
Én már el is vertem 35 eurót és beszereztem 15 játékot, spórolva 118 -at. :)
De még hátra vannak az igazán nagy címek, mint például a W3 50%-on, szóval nem fogok jól aludni... sőt aludni sem fogok... :) Egyébként megnéztem az origin akcióit, de ami van Steamen is azt nem érdemes az originen venni. Ami meg nincs, azt meg a múltkor nem tudom milyen apróból jobb áron sikerült beszerezni.
3.
3.
Benjago
#2: Az Elite mennyire jó játék?
Gondolkozok a beszerzésén ennyiért. Sok helyen azt olvastam, eléggé üres, pedig kapó vagyok az ilyen játékokra. Nem tudom megéri-e megvenni a Star Citizen előtt, mert az majd tuti vétel lesz.
2.
2.
anarchoid
1.
1.
Sikercim?
Iden (is) olyan tragya volt az aaa felhozatal (fps-tps), hogy szot sem erdemelnek.
Indie vonalon, regebbi es\vagy nem tripla a-ban viszont tenyleg jo akciok vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...