Öt tipp a PC-s Dragon's Drogmához

Link másolása
Szeptember elején jelentette be a Capcom, hogy PC-re is megjelenik a Dragon's Dogma, valamint a Dark Arisen nevű kiegészítő. A Capcom UK közösségi menedzsere egy játékmenettel teli videóban ad tippeket az új játékosoknak.

Januárban végül PC-re is megjelenik a 2012-es Dragon's Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen. A PC-sek közül nem biztos, hogy sokan ismerik a játékot, ezért az alábbi videó jól jöhet, melyben a Capcom UK közösségi menedzsere magyarázza el a játék alapjait. Most láthatjuk az első jeleneteket is a számítógépes kiadásból, ráadásul mindezt 60 fps mellett élvezhetjük.


A Dragon's Dogma PC-s kiadása január 26-án jelenik majd meg, és ez a kiadás már alapból tartalmazni fogja a Dark Arisen kiegészítőt is.

13.
13.
#12: ... egyébként most így belegondolva a nagy haterkedés közepette már kapnám is a permbant a különvéleményemért :D Sebaj, legalább nem idegeskednék többet ! :D

ehhh, bugzik az oldal, már megint nem látom az edit gombot ! :DDD
10.
10.
Egyre inkább kezd eluralkodni rajtam az az érzés, hogy nem a játékokkal van itt a baj, hanem a közönséggel... :D

Kellene pár új szabály, mint például :)
- új tag 3 hónapig nem kommentálhat,
- minden komment alá like / dislike amit beszoroz a szavazó tagságának és megítélésének változójával,
- aki egy megadott szint alá süllyed automatikus némítás
- harmadszori némítás == permban :)
- ha egy hír általános megítélése háromnegyed pozitív / negatív, különvélemény == permban :)))

De most tényleg, ennyire frusztrált hisztis kislány minden box tulaj ( vagy mindenkinek chipelt a 360-a és belefulladt / fásult a "kínálatba" :) ? Az Alice - Madness returns is katasztrofális technikai selejt és ronda konzolport, mégis ha megszokod ( és nem igaz, hogy nem lehet, mert 22 nagyon kellemes órám van benne egészen a végéig ( leszámítva az első egy-kettőt amíg megszoktam )) egy fantasztikus játék. Nem értem a problémátokat! :( és itt nem a játékra gondolok :).
9.
9.
DON GONDOCS
#2: Mivel egy szimpla port lesz ne várj sokat legalább a gépigény vállalható lesz, ilyen "látvány" mellett.
7.
7.
hedzsooo
Az én tippem: NE legyen "instant get", azaz várjon vele mindenki addig, amíg a modderek játszhatóvá nem teszik..., de reméljük a legjobbakat persze
6.
6.
Drazhar
Ami megmaradt belőle, hogy fun volt megmászni a rohadt nagy dögöket, miközben hentelted őket :) Ezt leszámítva sajnos olyan, mint egy gagyibb ázsiai mmo, csak közben még offline is.
5.
5.
Nottingham
Tökéletes sztori, nagyon jó szerepjátékos elemek társítva csúnya grafikával és kevés fps-sel. Ez az xbox360-as tapasztalatom.:)
4.
4.
dcba
Konzolon is vagy 25 fps-sel mehetett. Rossz volt nezni amikor tesom jatszott vele, ellenben maga a jatek elegge jo lett, csak technikailag egy rakat szar.
2.
2.
Perseus84
Jesszusom ezen irtozatosan latni h konzol port. Ezt inkabb kihagyom
1.
1.
Instant get ! Már nagyon vártam, hogy bejelentsék és végre neki eshessek. Roppant szimpatikus a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...