Dragons Dogma: Dark Arisen PS3, X360

Új kalandok várják a hősöket a Dragon's Dogma folytatásában.

Újra erőre kapott a Dragon's Dogma a folytatás bejelentése után

Nagyot megy mostanában a Steamen a Dragon's Dogma: Dark Arisen: úgy tűnik a méretes leárazás és a folytatás körüli hírverés megtette a hatását.

Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Megmozdul a Dragon's Dogma-anime

Egy hónap sincs már hátra, hogy felkerüljön a Netflixre a Capcom sikerjátékának, a Dragon's Dogmának az animeadaptációja, épp ideje volt hát, hogy végre előzetesen is lássuk, hogyan fest majd.

Szeptemberben jön a Dragon's Dogma animéje

Animesorozatként tér vissza a Capcom 2012-es szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A széria szeptemberben debütál a Netflixen, a története pedig egy harcost követ, aki egy sárkányon akar bosszút állni.

Animeadaptációt kap a Dragon’s Dogma

Újabb játék helyett sorozatként tér vissza a Capcom RPG-szériája, méghozzá nem más, mint a Netflix gyártásában. A tervek szerint egy anime érkezésére számíthatunk, ami teljes mértékben a játék világára építkezik.

Switchre is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen

Még egy ütős akció-RPG-vel bővül a Switch kínálata. Noha a Dragon's Dogma: Dark Arisen eredetileg 2012-ben jelent meg. A hatalmas lények ellen vívott, kiélezett harcokat, még a Dark Souls is megirigyelné.

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Dragon’s Dogma - megérkeztek az új verziók

A Capcom a jelenlegi konzolgenerációra is elhozta a Dragon’s Dogma: Dark Arisent. A feljavított látvánnyal már több ízben is hencegett a kiadó, de nem a grafika miatt illeti dicséret a szerepjátékot. Igazi unikumdarabról van szó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

Dragon's Dogma: Dark Arisen - ilyen volt, ilyen lett

Hamarosan az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi a Dragon's Dogma bővített kiadása, ennek apropóján pedig kaptunk két összehasonlító videót a Capcomtól. Vajon mennyit változott a játék az eredeti verziókhoz képest?