Új teaserek jöttek a héten várható bejelentésekhez

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 1.
  • Teaser
Link másolása
Sűrűnek ígérkezik a The Game Awards és a PlayStation Experience programja is, a szervezők folyamatosan csepegtetik a teasereket a várható bejelentésekkel kapcsolatban. Összeszedtünk belőlük egy újabb csokrot.

Dátumot kap az Oculus Rift?

Kezdjük talán a legfontosabbal, Geoff Keighley a Twitteren jelentette be, hogy az Oculus Rift atyja, Palmer Luckey is színpadra lép majd a magyar idő szerint pénteken, hajnali 3 órakor kezdődő The Game Awardson. Még jobb, hogy be is jelent valamit: mi a magunk részéről csak arra tudunk gondolni (de legalábbis nagyon bízunk benne), hogy végre kapunk egy megjelenési dátumot a VR-szemüveghez.

Mortal Kombat X és Rise of the Tomb Raider

Keighley egy új teaser videót is csatolt a hír mellé (ezt láthatjátok alább), ebből, illetve Ed Boon egy tweetjéből derült ki, hogy a Mortal Kombat X is hallat majd magáról, méghozzá a verekedős játék új harcosának bemutatkozása apropóján.


Keighley emellett megerősítette, a rendezvény előműsorában a Rise of the Tomb Raider lesz az egyik főszereplő - itt mutatkozik be a játék DLC-je, a Baba Yaga: The Temple of the Witch.

Mire készül a Sony Santa Monica?

Elképzelhető, hogy a Sony Santa Monica is villant valamit a hétvégi PlayStation Experience-en. A csapat elárasztotta gifekkel a legfontosabb közösségi csatornákat, a Twitteren, a NeoGAF-en, a Facebookon, a Tumblren és a Redditen is közzétett egy-egy képet: ezek egyébként egymást követik, minden poszt mellé linkelték a következő kép elérhetőségét, mígnem a Redditről visszairányítottak a Twitterre, hogy bezáruljon a kör.

De miről lehet szó?

És egy kis bónusz mára...

Az utolsó teaserünk kakukktojás, mert valójában mára szól: ma este, fél 9-től a Twitchen streamelik majd az Uncharted 4 multiplayerét, emellett az ígéretek szerint minden tudnivalót elárulnak majd a december 4-én induló bétatesztről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...