Dark Souls III - íme, a hivatalos dátum

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bandai Namco megerősítette a Dark Souls III megjelenési dátumát, amely a korábbi pletykáknak megfelelően április 12. lesz. Emellett a From Software egy új gameplay bemutatóval lepett meg meg minket.

Noha egy arab webáruház már lelőtte a poént, most hivatalossá vált, hogy Európában 2016. április 12-én jelenik meg a Dark Souls III PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A korábban kiszivárgott Collector's Edition tartalma is valós, a 10 hüvelykes szoborral érkező kiadás 129,99 dollárba fáj.


Ha szűkösebb büdzséből gazdálkodunk, akkor a Day One Edition mellett tehetjük le a voksunkat, amiért 59,99 dollárt kérnek. Szobor és térkép nem jár hozzá, de útmutató, betétzenék és exkluzív O-Sleeve csomagolás igen.

A hétvégi PlayStation Experience kapcsán egy új gameplay videó érkezett:

16.
16.
PAtr0n
Én is köszi mindenkinek az élményeket, tanácsokat, semmiféleképpen nem fogom a 2. részt kihagyni, de hogy a Demon Souls-t bepótolom, az is biztos!
15.
15.
Dercsi
Köszi mindenkinek a tanácsot, mindenféleképpen kipróbálom a 2. részt. PC-n tolom, jól megpakoltam módokkal, úgyhogy a látvánnyal sincs gondom :) Viszont nem is tudtam, hogy van TÉRKÉP.... b+ ez kemény... na mindjárt rá is keresek :D
14.
14.
Stormblast
Ennek a története mennyire független az előzőektől? Bloodborne-al játszottam csak eddig, és ez fog következni.

Igen, tudom hogy az előzőek jók, majd egyszer valamikor végigfogom játszani a scholar of the first sint, de nem érdekelnek a régebbiek különösen.
13.
13.
Yonkou
#6: Akkor mégsem vagy igazi souls fan, pláne nem a legnagyobb...
Jöhet a kötelező faszméregetés, De'S-ba már nem is emléxem hány karakterem, dark souls-ba szintén, mindkettőbe volt max szintes karim (előbbinél glitch kihasználása nélkül), dark souls 2-be már nem éreztem a késztetést hogy felhúzzam a karit maxra, 734-en megállt a legnagyobb, de már ott is van 10+ karim, mindegyik soul level 150+, mostanába akarok nekiállni 1 új fun buildnek (armstrong a full metal alchemistből vagy hiken no ace a one pieceből, még nem döntöttem el, de mindkettőhöz adott a lehetőség).
A mondandóm lényege, egyértelmű hogy a dark souls 2 nem üti meg az előzőek színvonalát, de nem is nevezhető rossznak, simán szerethető darab, nem kéne senkinek sem azt mondani, hogy hagyja ki, csak mert te nem békültél ki a játékkal.
9.
9.
izolee69
Szerintem egyik reszt sem szabad kihagyni, mindegyik zsenialisan jo. Teny, hogy az elso reszre raferne egy kis rancfelvarras, mert a Ps3 hardvere nehany helyen kevesnek bizonyult hozza, de olyan hangulata van, hogy siman beszippant, nem fog erdekelni, hogy neha kicsit leesik a framerate (ha meg PC-n jatszod, akkor ott gondolom ilyen problema nincs). A masodik reszt sokan szidjak, mai napig nem ertem, hogy miert, mert rengeteg tartalom van benne es egy csomo olyan ujitas, valtoztatas a jatekmenetben, ami tok jol megallja a helyet. Teny, hogy nincsenek olyan mar-mar elmebeteg modon zsenialisan osszerakva a palyak, mint a Demon's Souls-ban, vagy a Dark Souls elso reszeben (foleg a DS1-ben, volt nehany olyan igazi, a "kurvaannyukat" szintu al-leejtos shortcut, hogy csak pislogot az ember:-), de szerintem akkor is nagyon jo, a DLC teruletek pedig rengeteget dobnak a jatekon, tehat mindenkeppen erdemes a Scholar of the First Sin verzioval jatszani (en pont egy hete platinaztam ki, es baromira elveztem). Viszont ami az igazi sotet hangulatot es a komoly challenge-et illeti, az mindenkeppen a Demon's Souls, ha azt ugy tisztessegesen, kitartoan vegigcsinalja az ember, akkor egy eletre beszippantja az az atmoszfera, amit a From megteremtett a jatekaival. A legdurvabb, hogy annyira addiktiv az egesz cucc, mint valami hardcore drog, ket napig nem jatszol vele es mar elvonasi tuneteid vannak... epp ezert ha valakit rendesen beszippant, kizart, hogy megalljon 2-3 zsinorban vegigjatszasig (legalabbis nalam az osszes From jatekkal igy volt). Orulok is, meg szomoru is vagyok, hogy mindjart itt a nyakunkon az uj resz, mert ha igazak a pletykak, ez lesz az utolso, legalabbis, ami a tematikat illeti. Abban azert bizom, hogy ha mas jellegu jatekot is fognak csinalni, az is legalabb ennyire egyedi, stilusos es kihivasokkal teli lesz.
7.
7.
straki89
#4: Én meg azt mondom hogy lehet szeretni a 2-t is és ne hagyd ki. Nekem pl nehezebb volt mint az 1, talán többször is játszottam végig, a térkép tény h teljesen más, de a bossok kárpótolnak :D Lényeg az h ha tetszik a világa ezeknek a játékoknak akkor vágj bele nyugodtan.
6.
6.
kamgecam
#4: Nálam nagyobb Soul's fan nincs de a 2.részt bármennyire akartam nem tudtam megszeretni.(ami elég durva az elfogultságom miatt)
Maga a mapis rossz ,a felfedezés,a harcrendszer lassúsága és könnyítése sajnos nem jó.
Szuper volt a Ds1-ben a felfedezés a különböző rövidítések,ez teljesen eltünik a Ds2-ből!

Amivel játszanod kell és ami a Ds 1-el egy szinten van,vagy picit tán jobb is az a Demon Soul's.Ps3-ra be lehet szerezni, de ps4-re is jön a felújított változat.

https://www.youtube.com/watch?v=ixnpcm0Hv0E

https://www.youtube.com/watch?v=auLJf2IEJMk
5.
5.
kamgecam
#2: A második részét nyugodtan kihagyhatod.
Demon Soul's pedig kötelező. :)
4.
4.
PAtr0n
#2: Még be kell pótolnom a 2.-t, aztán jöhet ez a buli is. Az 1 iszonyat jó volt. Dark Souls wiki erősen ajánlott volt hozzá. :)
A 2-ről már nem olvastam annyira istenítő kritikákat, főleg a nehézségét illetően (könnyítették) de állítólag peccs után rendberakták.
Arról mesélhetne itt valaki, hogy neki hogy tetszett.
2.
2.
Dercsi
Én most kezdtem bele az első részbe...(van hozzá magyarítás) :) Eddigi életem játékait egytől egyig alázza... Vért izzadsz, sírva fakadsz, de megéri ;) Ez sem lesz sztem rosszabb, de majd csak a 2. után :)
1.
1.
DarkLord
Eddig bármit láttam belőle mind aláz, engem már kilóra megvettek, de egyre jobb a cucc, ez nagyon korrekt lesz az tuti!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...