Destiny - indul a Sparrow Racing League

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Destiny Sparrow járműveit eddig csak arra használhattuk, hogy gyorsabban megtegyük a ránk váró hatalmas távolságokat. A hamarosan induló Sparrow Racing League-ben azonban végre versenyezhetünk is a járgányokkal.

A Sparrow Racing League-ben végre mindenki megmutathatja, hogy nem csak kiválóan forgatja a fegyverét, de a versenypályán is helyt tud állni. A hatfős free-for-all futamok során saját, az eddig csak nagyobb távolságok megtételére használt Sparrow járgányunkkal fogunk vérre menő küzdelmeket vívni a különböző versenyhelyszíneken.

12.
12.
TheBate
#10: Én mindig csak pvp-t toltam és a Black Ops megjelenése óta el sem indítottam a Destinyt. Lehet minden éveben ugyanaz a CoD, de nekem ez az első és a Destiny így visszatekintve sokkal körülményesebb és korlátozóbb nála.
11.
11.
dcba
#3: Abszolut nem pocsek jatek a Destiny, sot en is sok szar orat toltam bele, de nekem a 2 DLC total kiverte a biztositekot. Komolyan az elsoben ha nem szamitom a Crota raid-t, akkor az egesz max 2 ora volt es ezt 20 fontert. A masodikat mar meg sem vettem mert ott meg Raid sem volt, igaz volt vmi arena, de haverom akivel allandoan toltuk a Destiny-t, azt mondta, h elegge semmilyen, igy abba en mar nem mentem bele es mire megjelent a Taken King, addig mar mindenki elpartolt a jatektol, igy arrol mar fogalmam sincsen, h az milyen lett, mert senkit nem tudnek mar a regiek kozul ravenni, h vegye meg, mert mindenkinek a fejeben van, h a jatek volt 50 font, majd tovabbi 40 a 2db DLC, most meg megint vagy 40 font a Taken King ami ha osszeadjuk az 130 font, ami azert nem kicsit tulzas egy jatekert es foleg, h ennyi penzert azert annyi tartalmat nem kapunk. Ja kulon vicces, aki a collector's edition-t vette meg, na annak mennyire kiabrandito, h mennyibe van a jatek. Sztem ugyanezzel basztak haza a Battlefront-t is, h kapzsi szemet banda van a jatek mogott, holott mind2 jatek jo lenne.
10.
10.
Aanash
Megjelenés óta játszom a játékkal, de a multiján kívül már semmi nem érdekel benne.
Ez jónak ígérkezik, jó lenne ha valami életet lehelnének már a Destiny-be.
9.
9.
TheBate
Valamelyik YouTuber már jó régen beszélt erről, nem tudom ő honnan szedte fél éve, de ez is elvileg feature lett volna a lauchnál. Szóval csak csatlakozni tudok az alattam szólókhoz, mostanra lett a Destiny az a játék, ami a launchnál kellett volna legyen a 10/9-ekhez. Csakhogy mostanra már elköltöttem rá 120 dollárt, szóval meeeeh....
5.
5.
Yanez
#3: Ja, pont mint a Driveclub esete.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Azért húzták le, mert gyorsan véget ért, és az Activision olyan dolgokat ígért melyek nem is voltak benne, vagy dlc-ben volt csak meg. A plussz tartalmak meg mind fizetősek voltak, ami megint csak lehúzás. Maga a játék szerintem sem rossz, csak Activision, ez mindent elmond.
3.
3.
exonic
Várós :) Már nem mintha ez lenne a játék magja, de pár kör lövölde után jó lesz versenyezni egy kicsit :D
Egyébként mindenki úgy gondol a Destinyre mint egy pocsék játék, de ez csak azért van mert annak idején rosz kritikákat kapott... Azóta piszok sokat változott, ezek hatására vettem rá magam hogy megveszem és másfél hónapja szinte le se teszem. Ez az a játék amit ha az ember kipróbál, beleszeret...
1.
1.
Hat ez aztan fontos resze lesz a jateknak :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...