11 percen át mozog a Dying Light: The Following

Link másolása
Jövő tavasszal érkezik a Dying Light eddigi legnagyobb DLC-je, a The Following. A csomag járművekkel dobja fel az amúgy sem unalmas játékmenetet, így egy teljesen új oldalát ismerhetjük majd meg a programnak.

Jövő februárban jelenik meg a Dying Light új DLC-je, mely olyan nagyra sikerült, hogy a Techland mind a kiegészítő, mind pedig a Season Pass árát megemelte. A csomag tényleg rengeteg újdonságot kínál: az új bejárható terület mellett járművek is kerülnek a játék világába, melyek teljesen megváltoztatják az eddig ismert játékmenetet.

A The Followingből eddig csak rövidebb előzeteseket és képeket láthattunk, a fejlesztők azonban most bemutattak egy 11 perces játékmenet-videót is, melyben kommentálják is az eseményeket.

A kiegészítő mellett a játékból készül egy Enhanced Edition is, mely az összes eddigi DLC mellett grafikai és játékmenetbeli újításokat, javításokat is tartalmaz majd. Utóbbiakat az eddigi tulajok is megkapják, természetesen teljesen ingyen. A felújított változat február 9-től lesz elérhető.

1.
1.
respectpele10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...