Akár a Brütal Legend 2 is elkészülhet

Link másolása
A múlt hét nagy meglepetése egyértelműen a Psychonauts 2 bejelentése volt, melyre nagyon kevesen számítottunk. A Double Fine-nak azonban nem ez az egyetlen játéka, melyhez folytatást várnak a rajongók.

Sajnos a Double Fine a legjobb példa arra, hogy mennyire nem a jó játékok készítéséről szól az ipar. A stúdió rengeteg zseniális játékkal állt elő az utóbbi 15 évben, azonban sok címük csak kritikailag lett sikeres, az üzleteknél pedig elhasaltak. Ezekhez a legtöbbször nem is készült folytatás, hiszen ki akarna egy veszteséges projektet tovább pénzelni?

Az egyik ilyen játékuk a Psychonauts, mely folytatására 10 éve várnak a rajongók, és a közösségi pénzgyűjtéssel most, úgy tűnik, megvalósulhat az álom. A hír írásának időpontjában a játék fejlesztéséhez kért összegnek több mint a felét összeszedték már, és január közepéig tart a kampány.

A projekt leírásánál azonban egy másik játékuk, a 2009-es Brütal Legend is szóba került. A fejlesztők szerint a Brütal Legend 2 fejlesztése a Psychonauts folytatásának sikerétől függ majd - ez még egy érv a támogatás mellett. A címhez szintén régóta várják a rajongók a folytatást. A stúdió el is kezdte a fejlesztést, amit végül az EA lelőtt, a Double Fine pedig majdnem bele is bukott. A fenti szöveg azonban azt is jelenti, hogy a Brütal Legend 2-vel még a legjobb esetben is csak 2020-as években játszhatunk majd...

5.
5.
Ooorky
Az első rész egy hulladék, második hulladék^2 lenne...
4.
4.
Skygameboy
A brütal legend első része szerintem katasztrófális volt pár jó pojént leszámítva.az enslaved se volt nagy durranás sőt még egy kis puki se .A psyhonauts-ot nem vágom ,de sok sikert kívánok azért nekik a projekthez hátha jó lesz
3.
3.
Drought
A cikk író mit szív? "57%FUNDED 36DAYS LEFT" ez nekem nem szombatig tartó gyűjtést jelent. Még ott is van alatta, hogy január 12.
2.
2.
DON GONDOCS
Úristen, végre, talán még 1 Enslaved 2 vagy Conan 2 is kapunk :)
1.
1.
kastorhun
Szomorú látni hogy mire van igény és hogy mit vesznek meg sokan, ott a psychonauts amiből eladtak 1,6 milliót és ott van a cod amiből az első nap milliókat adnak el.
Pedig a psychonauts (szó szerint) mindenben jobb és abban volt munka, amíg egy codot összedobnak pár hónap alatt 0 újjítással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...