Street Fighter V - íme, az első 16 hős

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 8.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról már beszámoltunk, a megjelenéskor 16 karakter áll rendelkezésünkre a Street Fighter V-ben. A Capcom most egy külön trailerben is bemutatja ezt a díszes kompániát.

A februárban megjelenő Street Fighter V-ben 16 karakter lesz, ám ez a szám több mint a duplájára fog nőni öt év alatt, hiszen a Capcom ennyi időre tervez az új bunyós játékával. A premier után nem sokkal például öt bunyós csatlakozik a felhozatalhoz, ezt a hétvégi PSX-en jelentették be a készítők.

Minden későbbi karaktert pénzért vagy játékbeli valutáért vásárolhatunk meg egyenként, azaz a játékból nem lesz Super- és Ultra-kiadás, hanem az alapjáték bővül majd folyamatosan.

A Street Fighter V egyik legígéretesebb funkciója a PC és PS4 közti cross-platform multiplayer.

5.
5.
kamgecam
Legjobb verekedős játék.Emlékszem amikor még sutyóként a 20 forintosokat dobáltuk a játéktermi gépekbe.Az volt csak az igazi játékos korszak! :D
4.
4.
Nothing
#3: Bizony! Ha csak Balrogot nézzük, az ő eredetije Mike, az első SF-ből. Nos, amennyire tudom, őt Mike Tyson-ról mintázták, innen a Mike és innen a Bison (eredetileg Byson, mert az igazi nevét nem használhatták) azaz M. Bison. Aztán ezt a nevet - ki tudja miért...valószínűleg licensz, illetve "hasonlósági" problémák miatt - átpasszolták a főgonosznak. Vagy ilyesmi. :)
3.
3.
Effecta
Tényleg? Ezt nem is tudtam :O
2.
2.
MadDragon
Nincsen elírva, mert az eredeti Japán verzióban így voltak a nevek, pl. a fekete boxolót hívják M. Bison-nak. Amikor Amerikába vitték a játékot(még a 2. részt anno), akkor valamiért felcserélték a 3 karakter nevét.
1.
1.
Effecta
Kicsit elírták a neveket. Balrog Vegánál és Vega Bisonnál :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...