Final Fantasy VI - tényleg megjelenik PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt napok pletykáit és a Square Enix múltbéli tevékenységét látva nem annyira meglepő, hogy PC-re is megjelenik a Final Fantasy VI. A JRPG ráadásul már a jövő héten megérkezik, nem kell rá sokat várni.

A Square Enix csak úgy ontja magából a Final Fantasy-játékok PC-s változatait: épp a héten jelent meg a Lightning Returns: Final Fantasy XIII átirata, most pedig bejelentette, hogy december 16-án a Final Fantasy VI-ra is lecsaphatunk, ha félre tudunk tenni rá 14,5 eurót az ünnepek előtt.

A Final Fantasy VI még 1994-ben mutatkozott be SNES-en, azóta PS-, GameBoy Advance-, iOS- és Android-változat készült belőle. A Square Enix szerint a PC-s megjelenés apropóján gatyába rázták a grafikát (ebben a játék egyik eredeti dizájnere, Kazuko Shibuya segített), de átalakították az irányítást, és gondoskodtak az elmaradhatatlan az achievementek, illetve a trading cardok támogatásáról is.


Érdekesség, hogy a Final Fantasy VI is szerepelt A Listán, amin több még megjelenés előtt álló, be nem jelentett steames játék szerepelt.

3.
3.
Naridar
Ha ugyanaz mint a mobil változat (és egyelőre annak tűnik), akkor ugyanaz van benne, mint az Advance verzióban. Tehát nincs new game+ és nincsenek CG átvezetők, van viszont 4 új esper és 2 új dungeon.
2.
2.
Csoki80
Ez nem az androidos verzió dizájn ja, mert így elsőre úgy tűnik, vagy ez külön pc dizájn az említett úriembertől?....
Remélem tartalmazza a Final Fantasy Anthologyban megjelent extrákat is CG videók, new game+ stb... Ha nem akkor inkább maradok az emulátornál, egyébként az egyik kedvencem.
1.
1.
hoaw
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...