Oculus Rift - az előrendelőknek EVE: Valkyrie jár

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 11.
  • Hír
Link másolása
A CCP és az Oculus partnerségének köszönhetően az előrendelők ingyen megkapják majd a VR-szemüveg mellé az űrharcokra koncentráló EVE: Valkyrie-t. Ennek örömére új trailert kaptunk a játékról.

Ingyen megkapják majd a CCP virtuális valóságra épülő játékát az Oculus Rift előrendelői. Az EVE: Valkyrie-ben egy csillaghajóflotta hadnagyát irányítjuk, akinek a szinkronjáért a mámorító hangú Katee Sackhoff felel majd.

A játékban ádáz űrcsatákat vívhatunk belső nézetből, nekünk kell a flotta biztonságos útját támogatnunk, miközben az ellenség szinte kimeríthetetlenül szórja az áldást.

Az Unreal Engine 4-et használó EVE Online spin-off PC-re és PS4-re készül, utóbbi verziót a PlayStation VR-ra írják.

Az Oculus Rift 2016 első negyedévében érkezik, legkésőbb március 31-ig - ahogyan a játék is. Csekkold az új trailert és képeket!

4.
4.
Vagy ugy elorendeli h sose probalta? Lehet h kapasbol rosszul lesz vagy nem is tetszik neki...rohej ez a sok elorendeles.
3.
3.
_Tappancs_
Ki az aki előrendeli úgy ,hogy az árát se tudja...vagy van már konkrét ár?
2.
2.
tupaccc
1…de elsülhet fordítva is, és a konkurencia miatt majd leverik egymás árait :-) Elég a ps4 vs xbox one árharcára rálesni :-)
1.
1.
Dízel
Milyen érdekes, az összes VR kütyü tavaszra érkezik... :D Gondolom jól feltornásszák addigra az árakat, mert ugye tudjuk h. par éve 50-60ftról indult az oculust, sztem lesz az 120eFt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...