Trailert kapott a Yakuza hatodik része

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 13.
  • Videó
Link másolása
Pörögnek az események a Yakuza-sorozat körül. A héten jelent meg nyugaton is a Yakuza 5, a minap pedig kapott egy-egy új előzetest a Yakuza 6 és az első rész felújított változata.

A Yakuza felújított változata, a Yakuza: Kiwami január 21-én fog megjelenni PS3-ra és PS4-re, az alábbi nyolcperces videó ezt a játékot mutatja be. Érdekesség, hogy az újrakiadás tartalmazza majd a hatodik rész demóját is.

A Yakuza 6 pedig jövő ősszel érkezik, de csak és kizárólag PS4-re. Ezt a játékot a Kiwamival együtt mutatták be, még a Tokyo Game Shown.

A megjelenési dátumok természetesen csak Japánra vonatkoznak, egyelőre megtippelni sem merjük, hogy az angolra fordított változatok mikor érkeznek meg hozzánk. A Yakuza 5-re például három évet kellett várni.

8.
8.
Neo1989
#2: Én az USA és az EU szempontjából írtam ezt. Japánban sikerült a DOA-ból is pornójátékot csinálni. Az h valami csak ott lesz sikeres az még nem számít igazi áttörésnek.
De ha nekem tudsz mutatni pl olyan magyart aki mint felbőszült bika az első nap rohan a boltba Yakuza 6-ér akkor elnézést.

A fórumokat olvasva ez a cím mint meghatározó érv a konzol választás terén még az előző genben sem került elő soha nem h most.
2.
2.
simon 555
#1: Most csak viccelsz ugye?
Japánban ha megjelenik egy Yakuza játék, drasztikusan megugranak a konzol eladások.
1.
1.
Neo1989
A Yakuza 6 exclusiveitása felesleges ez nem fog eladni egy gépet se :)
Előbb az UC 4 v az Ace 7.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...