Megjelent az Elite Dangerous: Horizons

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Frontier Developments szólt, hogy elrajtolt az Elite Dangerous második szezonjának felfogható bővítménysorozata, a Horizons. A bolygók meglátogatása csak a kezdet, folyamatosan érkeznek majd az új funkciók.

Fura egy szerzet a Horizons. Alapvetően egy szezonbérletről van szó, amely a játék második évében érkező tartalmakhoz biztosít hozzáférést. Ennek első darabja a Planetary Landings-komponens, amellyel végre leszállhatunk a több millió planéta egyikén, roverünkkel pedig szépen bejárhatjuk a felszínét.

És ez még nem minden! 2016 folyamán élesedik a craftolás és a loot-rendszer, hajónk legénységét más játékosok is megszemélyesíthetik, parancsnokunkat testreszabhatjuk, és ha szorul a hurok a nyakunk körül, Fighterekkel vadászhatjuk le a támadókat. 

A kiegészítő 45 dollárt kóstál.

9.
9.
Dio papa
#8: Ne terjesszünk butaságot plz.. Ha megveszed a Horizons-t, megkapod az alapjátékot is vele.
8.
8.
Neurotic
#5: Nem kapsz 45$-ért egy teljes játékot, egy updatet kapsz. Ráadásul egy olyan játékhoz amiben a mai alapból is marha drágán indult és a mai napig olyan bug van benne amitől az fps 200-ról leesik 5-re ... teljesen indokolatlanul :D

Nem egy rossz játék az Elite, de nagyon kevés benne a változatos tartalom. Ráadásul a játékmenet is elég változó. Vannak jól kitalált dolgok, de túl sok benne a körülményes hülyeség. Ha sok tartalom jönne ki egy már amúgy is tartalmas játékhoz azt lehetne mondani, hogy ez tök jó. De hamar ellaposodó játékhoz hoznak most olyan tartalmat ami inkább csak parasztvakításnak jó.

Ráadásul az alapjáték bugjainak javítása helyett most így a visszajelzések alapján ez az update is bugos.
7.
7.
hedzsooo
#4: Jah, úgy már más. Az árán én is néztem 1 nagyot, de így már érthető miért ennyi az annyi...
5.
5.
Cooper911
#1: Mert pl egy Farcry Primal $75-ért nem sok?

$45-ért egy teljes játékot kapsz, folyamatosan érkező fejlesztésekkel.
4.
4.
a3a
45 dollár akkor, ha nincs meg maga az alapjáték, ha mint kiegészítőkén veszed úgy kicsit olcsóbb. Legalábbis megjelenés előtt még úgy volt. Kicsit hülyén csinálták meg, mert fizetéskor vonják le az árból azt az x dollárt, addig meg kb sehol nincs kiírva az olcsóbb ár.
3.
3.
eszem
#1: De nem is drága. Ez a játék nem mindenkinek való, akinek nincs türelme annak meg főleg nem. Akinek van annak meg bőven megéri. Érdemes kipróbálni egy jó nagy tévén iszonyat élmény :)
2.
2.
Gykrizsi
#1: Hát ja, és bár nem ismerem igazán a játékot, de 45$ és ilyen tartalmakat kapsz, mint craftolás és loot rendszer. Persze a landolásos dolog lehet, hogy király, de a többi számomra alap lenne, nem fizetős tartalom.,
1.
1.
zozo76hun
hat nem olcso az biztos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...