12 percen át mozog a Mafia III

Link másolása
Az IGN-nek hála végre egész hosszan, közel negyed órán át csodálhatjuk meg a Mafia III-at mozgás közben. Vannak már látott jelenetek a videóban, de rengeteg új látnivalót is kaptunk.

A Mafia III megjelenése még nagyon messze van, és igazából még nem is tudunk róla sok információt. A legfontosabbakat Shifty összeszedte az előzetesében, így érdemes elolvasni, ha érdekel a játék.

Az IGN-nek hála most egy egész hosszú, 12 perces videót kaptunk, melyben megcsodálhatjuk a játékmenetet. Egy-két jelenet vagy helyszín már ismerős lehet, azonban a fejlesztők kommentárjából pár érdekességet is megtudhatunk.

17.
17.
PS4jacksony
Az aszfalt még mindíg le van kenve viasszal ha elmegy egy autó.... :)
minden játékban útálom ezt a gagyi szemfényvesztő effektet.
15.
15.
cannondale
14.
14.
Red-E-Kamp Van
#13: ez azért fura volt, de ebből az általános megnyilvánulásból ítélve, te sem sokat jártál a világban. vagy ha mégis, akkor csak nézel, de nem látsz.
13.
13.
r3dman
12.
12.
Hardy
RÓKABŐR kettő is borzalmasan unalmas volt, videó alapján ez szintén az.
11.
11.
markoci555
Ahogy arról beszéltek korábban is, beigazolódott: semmi kihívás nincs az autós részekben, automata az egész célzás. Remélem ezt ki lehet kapcsolni vagy valami.
Viszont az tisztázódott: csak valami idióta találta ki hogy robbanjon be a kocsi a trailer kedvéért, remélem nem lesz ilyesmi a játékban.
10.
10.
dante92
Nem rossz, de engem idegesít, hogy a főhősünk úgy mozog, mintha kúpot dugtak volna a valagába...
9.
9.
Kleppi
Nem értem mért nem tudjátok megérteni hogy ez nem a maffiáról szól,hanem egy olyan emberről akinek elvettek az életéből valamit,és ezért bosszút akar állni az maffián.Egyébként egy picit csiszolnak az animációkon és kész a játék.A grafika szerintem hozza a Maffia 2,szóval annak az idejében az is jól nézett ki,ez is jól fog.
8.
8.
grieves13
Mi a gond ezzel? Még mindig nem világos... Azon már régen túl kellett volna lendülni, hogy ez stílusban átlendült a Keresztapától a Nagymenőkhöz... Ami szerintem jót fog tenni neki...
7.
7.
KőbányaKispest
A grafika a kivégzések. a hangok kurva jok, de ezzel a szereplővel tényleg sikerült elbaszni. Ez kinek az agyából pattant ki, hogy Ő legyen az, nem tudom, de szörnyű.
6.
6.
PS4jacksony
A látvány nagy duzzogva elmegy....
De ez az őslakos fizimiska sehogy sem illik bele az öltönyös gengszter korszakba...
A fejlesztők lehet,hogy most vágtak haza az egész Mafia sorozatot.
Egy dühöngő gorillára cserélni az öltönyös gengsztereimet.....
6.5
7.0 pont már most....
5.
5.
logic5
#2: Hagyjad már magad :D
4.
4.
DON GONDOCS
Látványra nagyon megnyerő, amúgy erről a pályáról a max pane 3 ugrott be.
3.
3.
Drazhar
Talán az első videó ami alapján egy kicsit pozitív oldalra billent a mérleg. Alapvetően se a kor, se NO városa, se a főszereplő nem jön be. De a gunplay és a kivégzések egész pofásak, az, hogyha lábon lövöd sántítva menekül - az ilyen fajta részletességet ritka manapság, jó ha egy fejlesztő odafigyel erre is.
2.
2.
DarkLord
GTA VI. khmm akarom mondani Mafia III.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...