Szavazz 2015 legjobb játékaira!

Link másolása
December végén eljött a szokásos évértékelő ideje, a Gamekapocs ezúttal is az olvasókkal szavaztatja meg 2015 legjobb játékait. Van egy rakás kategória, még több cím, és megannyi kellemes emlék. Voksolásra fel!

Előre szólunk, nem lesz rövid elfoglaltság a jelöltek végignyálazása,, de ez a te köröd, most nyomatékot adhatsz a véleményednek. Ismét eléd tolunk egy rakás kategóriát, és bár elvettünk néhányat szigorúan modernizálás címszóval, adtunk is hozzá párat, hogy helyreálljon az univerzum rendje.

2015-ben is tobzódtunk a jobbnál jobb címekben, immáron kétéves lett a PlayStation 4 és az Xbox One, a PC Master Race is szárnyalt, temérdek eredeti ötlet, rég várt folytatás jelent meg, nem is beszélve a remasterek áradatáról, szóval nem irigylünk titeket.

Fontos! Idén is a jó öreg Google-szavazógépet állítjuk hadrendbe, annyi megkötésünk van csupán, hogy mindenképpen be kell jelentkezned oda a voksoláshoz, cserébe tisztább és pontosabb végeredményt kapunk.

Hagyjuk, hogy megrágd a listát, ezért nem is sietjük el a határidőt: december 27-ig szavazhatsz a kedvencedre.

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk a végeredménnyel.

65.
65.
Andy Lightning
#64: Én is erre lennék kíváncsi...
64.
64.
zozo76hun
hol vannak az eredmenyek?
63.
63.
NECROSMOKE
62.
62.
Perseus84
Jah. Probald meg a kontrollerodal iranyitani pl a Starcraftot vagy a dota-t. A ordereddel meg kitorolheted :)
61.
61.
Mekee85
#58: Jaés... egy bazinagy tv-n kényelmesen kanapéról pcvel is lehet játszani ám! ;)
60.
60.
Mekee85
#58: Hát nézd én megértem... mindezt úgy,hogy igen erősen PS párti vagyok...
Az egész jelen konzolgen egy rakat... konkrétan. Remasteredek, vagyha nem, akkor alig köhögi ki az 1080-at is szerencsétlen? Itt tartunk 2015ben? S még itt VR-t akarnak? nevetnemkell...
Arról nem is beszélve, hogy az exkluzívok, ami miatt szerettem mindígis a ps-t, no mi is volt idén? ŐŐŐ volt az order, until dawn, meghát...
Na ennyit erről...
Box se jobb, sőt ott még ennél is gyengébb a hardver...
59.
59.
Csoki80
#58: Hogy a többieknek adjak igazat ebből a szemétkupacból kb. 3 kiemelkedő cím van, Nem írom melyik 3, hogy ne bántsak meg senkit. Hogy neked is igazat adjak tényleg hiba volt eladni a gépet, mert az a 3 játék megéri a pénzt és nem a mennyiség hanem a minőség...
58.
58.
Angelwing
#45: Hiba volt eladni! :D Nem találtál egy játékot sem ami tetszett volna? Pedig sok jó játék van PS4-re! Hogy párat említsek: Diablo 3, Driveclub, GTA5, Infamous: Second Son, Mad Max, Middle-earth: Shadow of Mordor, Project Cars, Rayman Legends, Watch Dogs, Knack, The last of us, STB STB! és jövöre jön Például a Tom Clancy's The Division, Ratchet & Clank, Mirror's Edge 2, Tekken 7, Mafia 3, Hitman, Gran Turismo Sport, STB STB. Tudom jó pár cím kijön PC-re is,de egy bazi nagy TV-n kényelmes fotelból kontrollerrel játszani a legjobb!
55.
55.
mestermagyar
#54: Be vagyok jelentkezve gamekapocsra. Trolololo
54.
54.
tsulok
#53: "Fontos! Idén is a jó öreg Google-szavazógépet állítjuk hadrendbe, annyi megkötésünk van csupán, hogy mindenképpen be kell jelentkezned oda a voksoláshoz"
53.
53.
Kolompár Tarzan
Se Firefox ,se Króm. Csak nagy fehérség. Béna webprogramozók, kellemes karácsonyt.
52.
52.
Hofi3
#51: Nekem is fehérség. Ba***ák meg!
51.
51.
Extol
#48: Nekem csak fehérség jön be hosszan a cikk után. Na mindegy feladom. Ha szavaznom lehetne akkor azt mondom: Skyrim rulez!
50.
50.
Falcon
mi értelme van ennek? csak úgy lehetne szavazni ha mindet végigjátszottam volna és akkor tudnám mék a jobb a másiknál de kétlem hogy lenne ilyen akár egy kategóriában is
49.
49.
suresz
a csalódások listában komolyan nincs ott a SW battlefront????!!!!!!!!!!!
48.
48.
Stranger
47.
47.
markoci555
Az egész listáról 2 játékkal játszottam, a fallout shelter-rel, meg a heroes of the storm-mal, azzal is csak kipróbálás szinten. Ez már valami, máskor egy darab sincs a listán :)
46.
46.
Extol
Kell f@szbook is a szavazáshoz? nekem tényleg nem jó. Vagy nem firefox-os?
45.
45.
tupaccc
41. Én is így érzek 30éves fejjel. A remastered lista jól mutatja miről szólt ez az év, és ez csak egyre rosszabb lesz.
PS4et most adtam el, nem érzem, hogy kiöregedtem, de kiábrándultam mert a mostani kínálat nagyon gyenge.
44.
44.
respectpele10
43.
43.
koviprog
Sajnos elèrtük hogy 1 èvre jut max 4-5 olyan cìm amièrt èrdemes pènzt is àldozni ès idõt egyàltalàn. Remèlem vàltozik a tendencia.
41.
41.
dzsiádzsó
Az hogy létezik "Az év felújított kiadása" kategória nagyjából elmondja mekkora mennyire békaszar a mai játékipar, az összes ismerősöm, aki elhagyta a 25-öt eldobta a kontrollert, mert ebben a pénzlehúzós okádékban nem kívánunk boldogan hemperegni, de biztos a mi időnk is drágább lett, nem kétlem, lehet már csak a nagyon jó játékok fognak, de abból ma lényegesen kevesebb van, mint akár csak 5 éve...
40.
40.
KeXxX
Rocksteady hol maradt? Számomra ők alkották az év legjobb játékát. Az, hogy meg be raktátok a csalódások közé az Arkham Knight-ot.. és a GTA V-öt Pc-re.. vicc. Hányszor lesz még "év játéka" nálatok?!
38.
38.
TheBate
Egy betűrend szerinti rendezés kedves húzás lett volna az utolsó 2 kérdésnél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...