Nyáron jön a Final Fantasy XV?

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Oké, ezt így nem jelentette még be a Square Enix, csak azt kérdezte meg a rajongóktól, hogy megvennék-e a játékot, ha az egy időben érkezne a Persona 5-tel. A Persona 5 pedig nyáron jön.

A kiadók marketinges kérdőívei sokszor igazi aranybányák, többször fordult már elő, hogy kész elképzeléseket, terveket véleményeztettek a játékosokkal. A Square Enix is beállt a sorba, a japán cég a Final Fantasy XV megjelenési dátumával kapcsolatban szolgáltatott pletykaalapot.

A kiadó ugyanis arról kérdezte egy kérdőívben a japán játékosokat a DualShockers találata szerint, hogy a Persona 5-öt vagy a Final Fantasy XV-öt vásárolnák-e meg, amennyiben azok nagyjából egy időben jelennének meg. Miután a Persona 5-ről tudjuk, hogy valamikor nyáron esedékes a premierje, könnyű kitalálni, hogy a Square Enix is ezt az időszakot nézte ki magának.

A történet egyetlen szépséghibája lehet számunkra, hogy a kérdőív Japán-centrikusnak tűnik, márpedig a Final Fantasy-sorozat a múltban rendre előbb vette be a szigetországot, mint a nyugati régiókat. Ezért ha a nyári megjelenésnek van is valóságalapja, könnyen lehet, hogy hozzánk valamivel később, 1-2 hónapos csúszással érkezik meg a cím.

Az viszont biztos, hogy 2016-ban mi is megkapjuk majd.

3.
3.
kamgecam
WTF Persona 5 nyáron megjelenik???FUCK YEAH!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...