Demót kapott a Rise of the Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
Manapság egyre ritkább, hogy a fejlesztők demót készítsenek a játékukhoz, de szerencsére erre is akad példa: most épp a Rise of the Tomb Raider kapott egy kipróbálható változatot.

Talán a sűrű november, esetleg az Xbox-exkluzivitás miatt, de a Rise of the Tomb Raider nem rajtolt túl látványosan, hiába szerették a kritikusok - hiába szerettük mi is. Az új Tomb Raiderből az első héten mindössze 301 ezer dobozos példány fogyott, talán ez is megmagyarázza, hogy miért kapott a játék demót.

Merthogy kapott, 21 GB-ot nyom, és az Xbox Store-ból töltheted le Xbox One-ra. Ez talán segít meggyőzni a bizonytalan játékosokat, illetve megmozgatja picit azokat, akik egészen eddig vártak a vásárlással. A Rise of the Tomb Raider a pletykák szerint januárban jelenik meg PC-re, azzal pedig elveszti a varázsát az exkluzivitás, úgyhogy sürgeti az idő a Microsoftot.

27.
27.
Codehook1337
Hát nem tudom én egyáltalan nem vágyok az uc-re pedig xboxom van, de a tomb raidert nagyon vártam ha nem javítottak volna a grafikán (ami gyönyörű lett) az se érdekelt volna annyira élveztem az első részt. Ezt még csak most kezdtem mert 12 ropi liveon és csak így engedhettem meg magamnak, de ha nem lett volna ez a leárazás biztos, hogy nem veszem meg 21ezerert mivel nincs multi igy van benne 1 max 2 vegigjatszas. Persze ha lenne uc boxra fix h kipörgetném, de egy két címért nem fogok 2 konzolt venni
25.
25.
És még mindig kimaradt egy PS4-es fps,a MATTERFALL.

Amiket ONE-ra írtál abból csak 4 db érdekel...a többi felejtős...

Gears of War 4
Quantum Break
Recore
Scalebound
24.
24.
Yanez
#23: Szerinted az AAA az, amit kemény hardcore játékosoknak készítenek? XD Am meg nézd meg te mit soroltál fel! Fable Legends? Még csak single sem lesz benne, és az is jön PC-re, meg a Recoil is. A lényeg viszont akkor is egy: mindkét konzol tele lesz játékokkal!
23.
23.
UncannyDante94
#22: bocsássss meg,helyesbítem..ha időm engedi követek mindent hírt...amúgy látom te igen informált vagy,szval gondolom feltűnhetett h miket írtam címeket azok mind komolyabb játékok,AAA kategóriások...nem pedig kis 5 éveseknek szánt 'hülyeségek' és amiket leirtál hát nem hiszem h azok mind hardcore játékok amik kőkemény játékosoknak terveztek,ennyi erővel én is felsorolhattam volna 1 csomó (számomra) jelentéktelen baromságot amik boxra jönnek..:D
ouh igen,tényleg..hell blade,no man's..,ratchet..már beugrottak..számomra..a többi felejtős. :)
22.
22.
Yanez
#21: "követek minden hírt is..de vhogy csak 4 db AAA cím jut eszembe ami pl ps4re jön"
"követek minden hírt..." - XD

Amplitude
Let it Die
The Tomoroww Children
Uncharted 4
The Last Guardian
Horizon Zero Dawn
What Reamins of Edit Finch
Wild
Detroit
Ni-Oh
Gran Turismo Sports
Gravity Rush 2
Drawn to Death
Dreams
Nier 2
Ratchet and Clank
Rime
Abzu

Aztán ott vannak a konzolexkluzívokból, ami csak PS4-re jön (PC-n kivül):
Hellblade
No Man'n Sky
Street Fighter V
Firewatch
Everybody's Gone to the Rapture

Természetesen a fenti lista még nem minden, hisz vannak, amelyekről szinte még alig tudunk valamit, viszont utánanézhetsz neten, van belőlük. Amúgy meg klassz, hiszen mint látszik, nem csak folytatásokról fog szólni az egész! :)
21.
21.
UncannyDante94
#19: Irigylik..most EZ komoly?:D Nem óvodások h irigylik 1más játékait..:D az MS 1xüen csak fizetett azért h az Ő konzoljukon játszhassanak előbb a 'vásárlói',előbb élvezzék ezt a jó kis játékot(igen,mert sztem egész jó lett). De azért igazad is van afelől h kevés az exkuzív cím..de a ps4 nél is ugyan ez van,és most NE nézzük a sok remastered játékokat!
Amúgy meg xbox one excuzive:
Fable legends
gears4
Quantum Break (oké ez lehet h pc re is jön MAJD)
recore
halo wars 2
Crackdown 3
Scalebound
és még van még pár amit nem említettem..
követek minden hírt is..de vhogy csak 4 db AAA cím jut eszembe ami pl ps4re jön..pl:
UC4
wild(ami PC re is)
Horizon Zero Dawn
meg 1 epic es játék asszem..ennyi..ami említésre méltó sztem..szval..nem lesznek játékok?:O o.O
20.
20.
supair
#19: Köszönöm a kellemes perceket.Ugysem nézek Tv-t! :-)
19.
19.
#17: Ha itt valaki sügér akkor az te vagy!
Igen is irigylik ,és nem csak az UC-t,van még bőven amiért megvannak halva.....ezért fizették le a Cristal D.-t. De a sok idióta inkább COD-ot + AC-t vesz(van akinek mindegy mivel játszik...)

Szerinted miért fogy sokkal kevesebb Box??? mert kevés az Exkluzív cím!!!
Jövőre meg mégjobban le lesznek szopatva.....
18.
18.
NECROSMOKE
Ennyit az xbox "exclusive"-rol.
17.
17.
supair
#16: Irigylik az Uncharted sorozatot:-)
Uramatyám!! Ti itt tényleg ekkora sügérek vagytok?
Ritkán járok errefelé,de a Tomb Raideres kommentekêrt megéri-)
16.
16.
#6: Így van! a Mikró azt hitte hogy majd ezzel odabasz a PS4-nek,mert most nekik is van "saját" kalandjátékuk.Annyira irigylik az Uncharted sorozatot hogy mégjobban leszopatták saját magukat.(megérdemlik)

Van BOX-om is,szóval engem nem tudnak ilyenekkel megszívatni :-D
Mondjuk nem értem a Box-osok miért nem veszik???nemhogy örülnének neki,kurva jó játék!
nálam az év játéka lett,rengeteg órám van már benne,nem lehet letenni.

A demo után biztos hogy megveszik még páran mert kurvajó,de ebből MS-nek már nem lesz nyereség. Ezt benézték.
13.
13.
Stranger
#8: Az NFS a 60FPS miatt csúszik. Egyszerűen jobban megéri nekik először 2 platformra koncentrálni és utána egyre. Inkább örüljünk, hogy külön figyelmet kap a PC-s platform. Ez a TR-es exkluzivitás persze teljesen szánalmas, de sajnos erről szól a konzolgéming. Engem mondjuk nem érdekel, Lara Croftból már úgyis egy másodlagos senkit csináltak.
12.
12.
kamgecam
#10: +1
Én is csak jót hallottam róla!Jó játékot hozzá TE szerencsés! :)
11.
11.
kamgecam
Ami még szomorúbb ebben hogy igazából egy nagyon jó játék lett.Az első résszel ellentétben ez már sokkal jobban rámegy a felfedezésre és a rejtvényekre, szóval kár érte.
Jövőre jön ps4-re és az Uc4 után nem hinném hogy sokan ki akarnák pörgetni,bár lehet hogy pont kedvet csinál a TR-re.Nem lehet megjósolni.
10.
10.
respectpele10
Amúgy a játék kiváló, 42 órám van benne eddig. :)
9.
9.
respectpele10
#7 Nincs, szerencsére..
8.
8.
Dízel
Örüljenek csak az exluzivitasnak. Tessék, ez az eredménye, én is jatszottam volna vele, de egy forintot nem adok az ilyenért, se az uj nfsért ami csak pc-re csúszik fél évet. hát ha ők igy allnak hozzá, én is igy fogok.
6.
6.
DarkLord
#5: A Crystal Dinamics nem nézte be, ők annyi pénzt kaptak, hogy bőven megérte , inkább a Microsoft futott tátott szájjal a f.szerdőbe :) Mert ők bizony azt hitték, hogy majd ezzel nagyot fognak húzni.

Aki meg eddig gondolkodott és nem vette meg az ráér és a pc-s verziót fogja megvenni, ennyi ebben biztos vagyok. Ez, hogy kidobják a demot, mintha adtak volna a szarnak egy pofont kb. annyit ér.
5.
5.
NathanDrake
Ez talán segít meggyőzni a bizonytalan játékosokat, illetve megmozgatja picit azokat, akik egészen eddig vártak a vásárlással. Hagyjuk már ezt a hülyeséget :D
Lett volna több eszük akkor kiadták volna megjelenés napján ps4-re meg pc-re
301ezer fogyott el dobozosan az uncharted 4ből fog annyi fogyni egy nap alatt.Majd azt hiszik a demo ebben segíteni nagyot fognak tévedni (szerintem) Ezzel a húzással nem fognak az uncharted nyomába érni mert mindig is exclusive volt és marad is csak úgy mint a boxnal a halo meg a gears of war. A Tomb Raider meg mindig is multiplatform volt. Mikor kijött pcre meg ps1re akkor a box hol volt? sehol. Nem vagyok box hater senki ne értsen félre de szerintem a crystal dynmaics most ezt csúnyán benézte és szerintem ezt ők is tudják meg szerintem hírekbe közölni fogják igen lehet mégis csak ki kellett volna adni ps4re meg pcre. nekik azaz érdekük hogy nagy profitot termeljenek hogy elkészüljön egy újabb rész.
4.
4.
fojesz
#2: Ha minden igaz, a teljes játék is ekkora, ergo azt szedetik le veled. :/
3.
3.
kamgecam
2.
2.
Red-E-Kamp Van
21gb-os demo?
Ilyenkor úgy érzem, hogy tényleg barlangban élek.
1.
1.
DarkLord
Egyék meg, amit főztek :D Természetesen nagyon várom, de csalódtam is, hogy "exclusive" címmé tették, ha csak ideiglenesen is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...