GTA V - készül a sztorikiegészítő?

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 12.
  • Teaser
Link másolása
A Grand Theft Auto V Franklinjét alakító Shawn Fonteno újabb érdekes fotót tett közzé, ezen (feltehetően) a Rockstar irodájában látható, méghozzá mocap-ruhában. Vajon az első sztorikiegészítőt teaseli?

A "LOL FUCCCCCCC IT ......" kommentárral kitett Instagram-fotó akár erre is utalhatna, de sajnos fogalmunk nincs arról, hogy mikor készült valójában: elképzelhető, hogy Fonteno egy régebbi, még az alapjáték munkálatai közben lőtt képet töltött fel.

Fonteno amúgy is szereti így bolondítani a rajongókat. Noha a Rockstar még nem mondott semmi konkrétumot az esetleges sztorikiegészítők készültével kapcsolatban, a Franklint alakító színész már 2014 végén és tavaly júniusban is célozgatott rá, hogy még mindig a GTA-n dolgozik. Utóbbi esetben egy, a mostanihoz hasonló fotót is kaptunk.

Miután a GTA IV-hez két nagyobb kiegészítő is készült, a Rockstar már a GTA V megjelenése után megígérte, hogy Franklin, Trevor és Michael sztorija is folytatódik majd. Ebből azóta sem lett semmi, a fejlesztők inkább a további portokra és az azóta is folyamatosan bővített GTA Online-ra koncentráltak.

3.
3.
kopic
Online elég királyság volt (már meguntam), de azért igyekezhetnének jobban is a sztori dlckel, mert elég lassúak.:S
GTA IV-hez bezzeg megjelenése után már 1,5 évvel 2 is jött.
2.
2.
strike19
Én örülnék egy kiegészítőnek.
Nekem nem adott sokat az online.
Ha nincs barát kikel játszani nem ér sokat az egész.
1.
1.
gomba56
Az onlinnal nem játszom mert sokat tölt! Nincs ssd-m! Viszont egy story dlc- érdekelne, ha igényesen összeraknák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...