Jövő héten kiegészül a Rise of the Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy jövő héten válik letölthetővé a Rise of the Tomb Raider új kiegészítője, a Baba Yaga: The Temple of the Witch. A DLC-t valószínűleg csak az xboxosok kapják meg egyelőre.

A Baba Yaga: The Temple of the Witch a TGA-n mutatkozott be, és egy új sírt fedezhetünk majd fel benne. A DLC az ígéretek szerint több órányi szórakozást tartogat a rajongók számára, és nemcsak, hogy új fejtörőkbe és ellenfelekbe botlunk majd közben, de furcsa hallucinációk is nehezítik a dolgunkat. Íme, a múltkori trailer ízelítőként:

A kiegészítő január 26-án válik letölthetővé, legalábbis Xboxokon biztosan - hiába érkezik épp a jövő héten a játék PC-s verziója. Ha megvetted a 30 dolláros szezonbérletet, ez a csomag - ahogy nemrég az Endurance mód is - automatikusan jár neked, ezeken kívül pedig még egy pakkra számíthatsz, a Cold Darkness Awakened képében.

5.
5.
Neo1989
Valszeg lesz PC-re is csak később.
4.
4.
UncannyDante94
Na vééégre, már ideje lesz!! :333 :)
3.
3.
dzsiádzsó
Nem lenne rossz ez a Tomb Raider, de nekem hiányzik nagyon a puzzle részre, tudom-tudom tinik a fővásárló réteg ma már és fejtörők alatt ők max. azt értik, hogy valaki fejét a falba kell vágni és youtubra gyorsan feltenni, de azért mégis egész szép kis játék lenne néhány régi, valóban játékmenetet befolyásoló ügyességi és puzzle rész átemelésével. Sőt! Tisztelet lenne a régi játékosok felé, azért akik bőven életben tartották a szériát, amikor elég fostalicska minőségű részek jöttek ki. Legalább a DLC-knél gondolhatnának ránk, és kaphatnánk valamit TR2-s időszakból. No mindegy.
2.
2.
fojesz
#1: Nem találtam árat egyelőre. Az Endurance 10 dollár volt.
1.
1.
kopic
Mennyibe fog majd kerülni ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...