Dátumot kapott a PC-s Rise of the Tomb Raider

Link másolása
Tényleg nem kellett sokat várni az új Tomb Raider PC-s kiadására: most már biztos, hogy január utolsó napjaiban immár a számítógépes játékosok is belevethetik magukat Lara új kalandjaiba.

2016. január 29. - ezt a dátumot kell bekarikázniuk a PC-s Tomb Raider-rajongóknak, ugyanis ekkor fog megjelenni az eddig Xbox-exkluzív Rise of the Tomb Raider. Talán csak kevesen számítottak rá, hogy ilyen hamar megjelenik más platformokra is a játék.

A játék alapverziója és a Season Passt is tartalmazó Digital Deluxe Edition mellett elérhető lesz az a gyűjtői változat is, melyet pár hónappal ezelőtt mutattak be Xbox One-ra.

Valamint a minimum gépigényt is megosztotta a kiadó, íme:

  • Windows 7 (64-bites) operációs rendszer
  • Intel Core i3-2100 CPU
  • NVIDIA GTX 650 2 GB vagy AMD HD 7770 2 GB VGA
  • 6 GB RAM
  • 25 GB szabad hely a HDD-n.
38.
38.
donald42
En bizom benne, az elozo is jol ment PC-n. Nem lesz benne konzolos QTE takony sem, mint az elozoben. Eleve nagy hiba volt idolegesen exkluzivan kiadni zsebszamologepre, de hat nyilvan Quare Enixek is szeretik a penzt.
37.
37.
Wolverine
Ha valóban ilyen jó lesz az optimalizálás PC-re, mint a számok mutatják akkor mindenképpen tuti vétel a játék. Már csak egy frankó multi rész kéne neki és kelendőbb lenne a játék.
36.
36.
jolvokq
úr isten de jó kis gépigénye ennél durvábra számitotam i5 meg ilyenek hát igy nem lesz ezzel gond 4gb ram is elég lesz neki :)
35.
35.
Dízel
Gondolom alapbol akciós áron adják a pc-sek letojása miatt. igy lenne igazságos. ugye.
33.
33.
Zsíros deszka :)))) Várjuk szeretettel !!!
32.
32.
anarchoid
Kiabranditoan 1bites a tortenete a jateknak ;)
31.
31.
gyaloghuszar
Én már nagyon várom a PC-s verziót, szeretném meglesni hogy fest Lara teljes valójában olyan lobogó hajkoronával, mint senki, mert azért 360-on nincs neki olyanja sajna :(
Várós nagyon :)
14.
14.
Aries
Fanni amúgy egy szóval sem mondta, hogy utálja az xbox-ot. Hogy őt idézzem azt mondta "túlárazott ócskavas".
Persze ki lehetne fejezni úgy is, hogy mások ne kössenek bele.
És amúgy ha tehetném és fogom is, majd ps4-et veszek. De elismerem, és ezt mindenki ugyanúgy tudja, hogy a PC hozza teljesen a maximumot. És a játékélmény PC-n, Xboxon és PS4-en is ugyanaz, csak annyi, hogy PC-n több beállítást is tudsz csinálni, szebb a grafika több az FPS. Tehát PC-n kapsz meg mindent egy játéktól.

Én mondjuk beismerem, nekem elég ócska gépem van és nem is akarnék költeni rá. Nekem teljesen jó a konzol, mert szeretem, de tudom mennyivel ad kevesebbet egy PC-nél.
11.
11.
Drazhar
Várjuk szeretettel jóárasítva. Ismerve a Square árpolitikáját lesz ez 5€ már télen :D
8.
8.
PaprikaJancsi
Star Wars Fanni a múltkori figyelmeztetés után is folytatja a téma OFF-olását, és a vita szítását. Kérem a moderátorokat lépjenek közbe!
4.
4.
zsocc-nrg
Már nem kell sokat várni. Kötelező vétel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...