Áprilisban jön a konzolos Assetto Corsa

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 20.
  • Megjelenés
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a tavaly nyáron bejelentett konzolos Assetto Corsa. A Kunos Simulazioni rengeteg elismerést besöpört szimulátorának átirata április végén debütál PS4-en és Xbox One-on.

Több mint egy éve már, hogy a meghódította a szimulátorrajongókat az Early Access garázsából kigurult Assetto Corsa. Az időközben több klasszikus helyszínnel (Brands Hatch, Spa Francorchamps) és egyéb DLC-csomagokkal is kibővült játékról végül tavaly nyáron derült ki, hogy PC után konzolokra költözik. A fejlesztést végző Kunos Simulazionit ebben az 505 Games fogja segíteni, akik ma végre megerősítették, hogy Európában április 22-én debütál a konzolos verzió.

Az ígéretek szerint PlayStation 4-en 1080p-ben 60fps mellett fog futni az Assetto, de Xbox One-on is 60fps lesz a cél, csak 900p-s felbontás mellett. A tervek szerint a konzolos átiratok ugyanazt kínálják majd, mint a számítógépes eredeti, beleértve az eddig megjelent összes DLC-t is.

38.
semike
Olyan szép.....Ennyi kedves aranyos ember......:)
33.
semike
Köszi!Azért Megpróbálom...Voltak egészen jó időeredményeim így is :)
28.
semike
Kérdés:ha nincs kormanyom csak joy akkor felejtős?
9.
Blazkowicz
PC-n toltam régebben és az ott tapasztaltak alapján konzolon nálam első napos vétel egy thrustmaster t150-el. Aki a látványvilág miatt venné meg az most mondjon le róla és ne is kezdjen bele a fikázásba. Nem is kell, hogy szebb legyen hiszen egy másik játék sem tud olyan vezetési élményt nyújtani mint ez, és ez kárpótol mindenben. :)
6.
semike
...Ezenkívül aki próbálta tudja Szerintem mire 1db(!!!)autót beállít az ember 431x kell ki\be lépkedni ha normális beállítást akarok.....vicc....És bár nincs benne Forza mennyiségű autó azért necces 20-22autot úgy beállítani h az jo legyen.Elmegy a kedvem tőle....Erre értettem h a Project szar
5.
semike
Project nem azert nem tetszik mert "nehez"hanem mert lassu,körülményes,mire betölt egy játék lemegy a nap.szimulátornak az első két forza Szerintem odaver nem olyan "szar".
3.
semike
En a project cars-ot kukába landoltattam szerintem(!!!) szar es pont.Forza rajongó vagyok az első rész óta de valahogy a 6 nem tetszett enne Én Örülök sokat hallottam róla kivi vagyok!!!hajrá!!!!
2.
dzsiádzsó
Nem értem miért gondolják jó ötlet a Forza és GT mellé költözni, igazából az ő "sikerük" pont abban rejlett nincs pc-n konkurencia, bár a PCARS-al már ott is akad, jónak jó szimulátor, de tartalmilag, kiforrottságban nem tud versenyezni konzolos társaival.
1.
amadeusz gyermeke
Hmm kevés pálya, kevés kocsi, nemistúl szép. De kiváló szimulátor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...