Áprilisban jön a konzolos Assetto Corsa

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a tavaly nyáron bejelentett konzolos Assetto Corsa. A Kunos Simulazioni rengeteg elismerést besöpört szimulátorának átirata április végén debütál PS4-en és Xbox One-on.

Több mint egy éve már, hogy a meghódította a szimulátorrajongókat az Early Access garázsából kigurult Assetto Corsa. Az időközben több klasszikus helyszínnel (Brands Hatch, Spa Francorchamps) és egyéb DLC-csomagokkal is kibővült játékról végül tavaly nyáron derült ki, hogy PC után konzolokra költözik. A fejlesztést végző Kunos Simulazionit ebben az 505 Games fogja segíteni, akik ma végre megerősítették, hogy Európában április 22-én debütál a konzolos verzió.

Az ígéretek szerint PlayStation 4-en 1080p-ben 60fps mellett fog futni az Assetto, de Xbox One-on is 60fps lesz a cél, csak 900p-s felbontás mellett. A tervek szerint a konzolos átiratok ugyanazt kínálják majd, mint a számítógépes eredeti, beleértve az eddig megjelent összes DLC-t is.

38.
38.
semike
Olyan szép.....Ennyi kedves aranyos ember......:)
33.
33.
semike
Köszi!Azért Megpróbálom...Voltak egészen jó időeredményeim így is :)
28.
28.
semike
Kérdés:ha nincs kormanyom csak joy akkor felejtős?
9.
9.
Blazkowicz
PC-n toltam régebben és az ott tapasztaltak alapján konzolon nálam első napos vétel egy thrustmaster t150-el. Aki a látványvilág miatt venné meg az most mondjon le róla és ne is kezdjen bele a fikázásba. Nem is kell, hogy szebb legyen hiszen egy másik játék sem tud olyan vezetési élményt nyújtani mint ez, és ez kárpótol mindenben. :)
6.
6.
semike
...Ezenkívül aki próbálta tudja Szerintem mire 1db(!!!)autót beállít az ember 431x kell ki\be lépkedni ha normális beállítást akarok.....vicc....És bár nincs benne Forza mennyiségű autó azért necces 20-22autot úgy beállítani h az jo legyen.Elmegy a kedvem tőle....Erre értettem h a Project szar
5.
5.
semike
Project nem azert nem tetszik mert "nehez"hanem mert lassu,körülményes,mire betölt egy játék lemegy a nap.szimulátornak az első két forza Szerintem odaver nem olyan "szar".
3.
3.
semike
En a project cars-ot kukába landoltattam szerintem(!!!) szar es pont.Forza rajongó vagyok az első rész óta de valahogy a 6 nem tetszett enne Én Örülök sokat hallottam róla kivi vagyok!!!hajrá!!!!
2.
2.
dzsiádzsó
Nem értem miért gondolják jó ötlet a Forza és GT mellé költözni, igazából az ő "sikerük" pont abban rejlett nincs pc-n konkurencia, bár a PCARS-al már ott is akad, jónak jó szimulátor, de tartalmilag, kiforrottságban nem tud versenyezni konzolos társaival.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...