Assetto Corsa PC, PS4, XBOXONE

Konzolokra is megjelent az elmúlt évek egyik legjobb autós szimulátora.

2024 tavaszán jöhet az Assetto Corsa 2

A kiadó, a Digital Bros legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a következő Assetto Corsa-játék jövőre érkezik, habár még egyetlen képkockát sem láttunk belőle.

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Assetto Corsa konzolos teszt

Háromszázig húzatni egy Ferrari FXX K-t a Nordschleifén, beülni egy Lamborghini Aventadorba, pályarekordot felállítani Imolában. Minden autórajongó erről álmodik. És arról, hogy legyen végre egy jó konzolos szimulátor.

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.

Assetto Corsa - bemutatkozott a szezonbérlet

Múlt héten végre konzolokra is megjelent a PC-n már egy ideje nyüstölhető Assetto Corsa, így az 505 Games időszerűnek látta bemutatni a játékhoz később érkező tartalmakat összegyűjtő Season Passt is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Jönnek a Porschék az Assetto Corsába

Sűrű időszak elébe néznek az Assetto Corsa-rajongók: nyáron érkezik a játék konzolos változata, ősszel pedig kapunk egy új DLC-t, amiben a Porschék kapják a főszerepet.

Még tovább csúszik az Assetto Corsa

Az eredetileg áprilisra tervezett, majd júniusra tolt konzolos Assetto Corsa csak nem akar megjelenni. A Kunos Simulazioni ugyanis megerősítette, a játék PS4-es és Xbox One-os változatára további egy hónapot kell még várnunk.

Assetto Corsa - az élethű élmény

Az Assetto Corsa legújabb konzolos kedvcsinálója arra hívja fel a figyelmet, hogy az 505 Games és a Kunos Simulazioni a minél élethűbb élmény érdekében az összes autó gyártójának telemetriáját és adatait felhasználta.