Levették a Steamről az új Five Nights at Freddy'st

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 26.
  • Hír
Link másolása
Új fejleményekkel szolgálhatunk a Five Nights at Freddy's World ügyében: a játék alkotója, Scott Cawthon tegnap úgy döntött, hogy leszedi a Steamről a munkáját, a korábbi vásárlóknak pedig visszautalja a pénzét.

Ahogy azt tegnap megírtuk, a Five Nights at Freddy's-sorozat atyja, Scott Cawthon tegnap elnézést kért a rajongóitól, amiért a széria szerepjátékos mellékága gyakorlatilag befejezetlenül jelent meg - ráadásul az eredetileg beharangozott időpontnál jóval előbb.

Úgy látszik, Cawthon úrban mély nyomott hagyott a történet, a minap ugyanis azt is bejelentette, hogy leszedi a Steamről a játékot, mert a pozitív felhasználói értékelések ellenére a negatív tesztek és visszajelzések miatt nem volt elégedett a munkájával.

Hozzátette, a vásárlók hamarosan visszakapják a pénzüket, ő pedig csak azért is befejezi a játékot, és ha elkészült, ingyenesen elérhetővé teszi azt a GameJolton.

8.
8.
technomaci
Istenem, hogy imádom amikor az emberek olyan játékot szidnak amit nem is játszottak, én elég jól szórakoztam vele, lehet hogy 10 euró helyett 4-5-öt kellet volna kérni érte, de akkor is jobban szórakoztam vele mint az alien's colonial marine's-al ami 60 eurós volt... Emigy az nem fer, hogy valakit gyereknek hivnak az emberek mert szeretnek egy játéksorozatot -,-
7.
7.
Mufika
#6: Scott....
6.
6.
Mufika
Tisztességes lépés Scot részéről, reméljük a közeli jövőben a játék is épp olyan tisztességes lesz.
5.
5.
mestermagyar
#4: Ja okés. Csak nem úgy hangzott a szövegben.
4.
4.
fearer
#1: Az elérhetetlen az csak a vásárlásra vonatkozik, aki megvette, az továbbra is játszhat vele, csak visszakérheti az árát bármennyi idő után is.
3.
3.
B-Shaggy
Tegnap amikor kiraktátok a hírt, hogy bocsánatot kért, én már ott láttam, hogy sokan sírtak a steames kommenteknél, hogy levette. Értelmes embereknek nem ajánlom, hogy utánam csinálják, és olvasgassanak ott a kommentekben, mert a sok 13 éves védi a játékot, hogy menyire fasza lett, meg hogy ne szomorkodjon a sok Five Nights At Freddies után, csak a haterek mondják, hogy lehúzás, amúgy mindegyik játék megéri a pénzét és drasztikusan újított az elözö részekhez képest...
2.
2.
mestermagyar
#1: Nem teljesen ugyanaz de hasonló példa: raven's cry.
1.
1.
mestermagyar
Azt mondanám hogy becsületesen csinálta de elrontotta ltt hogy a játékot elérhetetlenné teszi. Ez megmutatja hogy mennyire könnyen eltűnhet bármely játékod. Igen, sokuk torrenten elérhető marad de azért gondoljunk bele mennyire türanni ez és mennyire könnyen vissza lehet élni vele. Mi van ha egy játékot alig vesznek meg aztán a cég el tudja azt tusolni azzal hogy a pénzt visszaadja, a játékot leveszi. Nem mindenképp éri meg, de mivan ha egy EA akinek megéri ha újra csinnadrattával másodszor is kiadja, talán jobban korlátozva vagy DLC-ket levagdosva? Ilyenkor mondom hogy az online eladott példány is meg kell kapja a fizikai lemezek tulakdonságait, és ezt jogilag kell elérni. Remélem a korábbi európai úniós pernek lesz következménye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...