Bemutatkozik a Hard Reset Redux

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Flying Wild Hog még egy bőrt lehúz a 2011-ben PC-re megjelent Hard Resetről. A régivonalas FPS továbbfejlesztett grafikával és kiegyensúlyozottabb játékmenettel hódít majd - Xbox One-on és PS4-en is.

Habár a Flying Wild Hog RPG-s elemekkel megspékelt sci-fi shooterében voltak jó ötletek, de rövidsége és gyatra története miatt csak középszerűre vizsgázott a 2011-es PC-s verzió. A fejlesztők most újra nekiugrottak a címnek, hiszen érkezik a Redux-változat, amely a számítógépek mellett Xbox One-on és PS4-en is napvilágot lát hamarosan. 

Mit kapunk a pénzünkért? A srácok továbbfejlesztik a grafikát, kiegyensúlyozzák a játékmenetet és az extra tartalomról is gondoskodnak új ellenségek és fegyverek formájában.

7.
7.
blountex
Első végigjátszáskor a normál pont jó volt. Rá 2 évre megvettem Steamre és Insane fokozaton kezdtem el. Pont kellemes volt a nehézség, teljesíthető. Na a legnehezebb fokozat az szopás mert ha megdöglesz akárhol a pályán, kezdheted újra az egész pályát.
6.
6.
atesz89
Akkor lenne az igazi ha multi is lenne hozzá. Tiszta ut lenne, de nem gond. :)
5.
5.
crytek
Nem a szokványos mai fps volt valóban. Ez normálon olyan nehéz volt mint pl az összes Cod együttvéve legnehezebb szinten.

Aki ezt végigvitte max nehézségen az elmondhatja magáról ,hogy igazi fps játékos.Én csira lettem volna meg se próbáltam mivel közepesen is vért izzadva tudtam csak játszani vele.
4.
4.
Nekem viszont kotelezo vetel PS4-re juheeeeee
3.
3.
Extol
Én kimaxoltam 2-3 éve ezt a játékot, ismerem az összes zegzugot. Részemről ennyi elég volt, redux ide vagy oda.
1.
1.
Perseus84
Nekem nagyon bejott ez a lovolde. Meg is van a steamen. Kivancsi vagyok menyiert zsebelhetem be
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...