Conan Exiles bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly év végén jelentette be a Funcom, hogy három vadonatúj Conan-játékon dolgoznak. Ebből most lehullt a lepel az elsőről, a Conan Exilesról, ami egy nyílt világú, online-központú túlélő kaland lesz.

A Funcom még tavaly év végén jelentette be, hogy a náluk porosodó Conan-jogokkal mindenképpen szeretnének valamit kezdeni, így három új Conan-játékon is dolgoznak. Az első cím, amit most bemutattak, a Conan: Exiles lesz, ami PC mellett konzolokra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Idén nyáron az Early Access keretein belül PC-n már ki is próbálhatjuk majd az egy- és többjátékos móddal is felvértezett címet. A játékban egyébként a Conan univerzumára jellemző hatalmas, kietlen, brutális és sivár pusztaságot járva kell túlélnünk. A multiplayer módban PvE- és PvP-mód is lesz, feladataink pedig nem csak abban merülnek ki, hogy egymást gyilkoljuk. Növényeket termeszthetünk, a vadvilág állataira vadászhatunk, erőforrások után kutathatunk, amelyekből aztán fegyvereket és egyéb kiegészítőket készíthetünk. Túlélésünk és védelmünk érdekében saját sátrat kell felhúznunk, miközben a fejlődésünk miatt a szabadon bejárható világ felfedezése is célunk lesz, akár egyedül, akár barátokkal.

7.
7.
hedzsooo
#3: Mint mindig. Aztán majd meglátjuk, hogy a megjlenésekor mit is kapunk.
6.
6.
crytek
Remélem értelmes single lesz!
5.
5.
zsocc-nrg
Ez a jellemzés valahogy nekem nem igazán fér össze a Conan-nal, én egy jó kis vérgőzös akciójátékot várnék. A leírás alapján inkább a DayZ, Rust, The Forest, stb játékok ugranak be (amik még mindig nem jutottak ki a Early Access fázisból...)
4.
4.
Thor Vath
Hát én tinédzserkoromban sok Conan-regényt olvastam, de most egy olyan sem ugrik be, amelyiknek az lett volna a jellemzője, hogy Conan egy brutális, kopár sivatagban mászkált volna magányosan, hogy ott eszközöket készítsen magának és sátrat állítson. Inkább a színes, nyüzsgő, emberekkel teli, rég letűnt misztikus birodalmak, királyságok, meg ilyesmik jellemzőek a Conan-univerzumra, de volt kalózvezér is sokáig például, sőt, volt király is. Ez a koncepció kicsit meglepett.
3.
3.
Binder
Fantasztikusak a CGI képek. :)
2.
2.
BloodyDeath
Nem hangzik rosszul. De én is egy jóféle hack'n'slash játéknak örülnék. De ebben is pátok elég potenciált, hogy megvegyem. Persze az még messzebb van.
1.
1.
roli33
Nem rossz ötlet, de én inkább a másik kettő Conan címre leszek kíváncsi, amiből remélem minimum az egyik egy jó öreg hack and slash game lesz! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...