Három új Conan-játék készül a Funcomnál

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Visszatér Conan, a barbár - legalábbis három videojátékban biztosan. A Funcom bejelentette, hogy megszerezte a Conanhez tartozó jogokat, és az első üdvöskét már januárban le is leplezi.

Legutoljára 2008-ban kalandozhattunk Hyboria zord világán az Age of Conan segítségével. Az MMO-ért ugyanaz a Funcom a felelt, amely most "preferált partnerként" számítógépes és konzolos játékokat készíthet a Conan, a barbár alapján.

A norvég vállalat gyorsan be is jelentette, hogy jelenleg három Conan-játék áll fejlesztés alatt. Az elsőt már januárban le fogják leplezni a nagyközönség előtt, de az összes többi is látható lesz 2016 folyamán.

Kétségtelenül az egyik legnagyobb és legismertebb univerzumról van szó, a Funcom pedig letette a kisdobosesküt, hogy tisztelettel és szakértelemmel nyúlnak majd Conan gazdag örökségéhez.

11.
11.
hedzsooo
#9: Elex-ben bízok egyenlőre, meg aztán csak jön a Cyberpunk 2077 is. Meló mellett az eddig megjelentekre is alig jut időm, szóval lesz még addig mivel meg játszanom. :)
10.
10.
crytek
#6: Az a baj hogy nem nem is igen hallani új rpg-kről.

Jön a Gothic fejlesztőktől az Elex ami inkább scifi-high tech lesz (lesz benne jet pack is) szóval eléggé már mint a Skyrim-Gothic -Witcher már csek ezért is)
Cyberpunk is lesz valamikor. És kb ennyi is amit hirtelen tudok mondani. Új Elder Scrolls részről 0 info. Azt nagyon nincs más :( Witcherhez meg jönnek majd új tartalmak
9.
9.
pszihoapu
#7: akkor eleg kiabrabdult lesz a kovetkezo par evben a gamer-eleted.:)
8.
8.
hedzsooo
#6: Sajnos kétlem, hogy csak a felének is sikerülne majd, de ne legyen igazam és minnél több, igényes cRPG közül tudjunk majd válogatni ízlésünk szerint.
7.
7.
hedzsooo
#5: Nálam a Witcher az új mérce, alább nem adom most már. Pláne, fantasy regények videójáték adaptációja terén.
6.
6.
Chrysh
#4: Értem én, hogy jó a Witcher, de azért elég unalmas évnek nézünk elébe, ha az elkövetkező RPG-k összességében mind a Witcherre fog hajazni.
5.
5.
crytek
#4: Nem kell ide Witcher szint. Csak legen akármilyen Skyrim, Gothic, Oblivion feelingű nyitott világú rpg!
4.
4.
hedzsooo
Jajj, csak EGYET készítenének, de azt jól végre! Meg, ha lehetséges, akkor ne mobil játékot elsősorban, meg ne is megint MMO-t... Normális, nyitott világú, jó történettel, gazdag/érdekes karakterekkel, küldetésekkel ellátott, egyjátékos fantasy RPG-t belőle a népnek! :) Simán kilehetne belőle hozni annyit, mint pl. a Witcher játékokból, ha végre picit értőbben foglalkoznának a címmel...
2.
2.
crytek
Istenem add, hogy az egyik single player legyen (az se baj ha kettő vagy mind)
1.
1.
roli33
Hármat párhuzamosan? Minek? Inkább egyet csinálnának, ami nagyobb eséllyel lenne minőségi. Egyébként se a Funcom, se az Age of Conan nem mond semmit, a 2007-es Conan című PS3 h&s viszont annál inkább!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...