Még mindig készül a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 29.
  • Hír
Link másolása
Michel Ancel rendező leült egy kicsit csevegni a Double Fine-os arcokkal a Devs Play-videósorozat legújabb epizódjában, ahol elárulta, hogy nyolc év után még mindig fejlesztés alatt van a Beyond Good & Evil 2.

A Ubisoft várva-várt Beyond Good & Evil 2-je még mindig fejlesztés alatt van, árulta el a játék rendezője, Michel Ancel. A téma a Double Fine Dev Plays-videósorozatának legfrissebb epizódjában került elő - ebben különféle fejlesztők játszanak saját klasszikus alkotásaikkal, miközben megosztanak a nézőkkel pár kulisszatitkot róla. Ezúttal az első Beyond Good & Evilön volt a sor.

Ancel az adás végén elhintette, hogy számára mindig nehéz egy folytatás elkészítése, hiszen  nem akar két ugyanolyan játékot csinálni. Szóval, ha egyszer elkészül a második rész, lesz benne pár meglepetés, ez tuti.

A Beyond Good & Evil 2-t még 2008-ban jelentették be. A francia kiadó legutóbb 2014-ben foglalt állást az ügyben, miszerint a projekt továbbra is létezik, bár azt még nem erősítették meg, hogy az új konzolokra költözött volna. A tavalyi E3-on aggasztó híreket kaptunk Jade új kalandjáról, bennfentes források szerint Ancel már nem is dolgozik rajta, és a csapatot is szélnek eresztették. Szerencsére az IGN kérdéses cikkét gyorsan törölték is.

Még mindig bizakodhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...