Final Fantasy XV - márciusban kiderül, mikor jön

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 1.
  • Teaser
Link másolása
Március 30-án, egy dedikált esemény keretein belül jelenti be a Square Enix a Final Fantasy XV pontos megjelenési dátumát. Ezt egy livestreamen, friss újdonságok mellett jelentette be a japán kiadó.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Final Fantasy XV tényleg nyáron jelenik meg, pont úgy, ahogy azt korábban pletykálták. A Square Enix ugyanis megerősítette, hogy március végén, egy dedikált eseményen hivatalosan is lerántják a leplet a régóta készülő felvonás pontos megjelenési dátumáról.

Emellett befutott a legújabb egyórás Active Time Report is, ahol többek között új szereplők, helyszínek és játékmeneti elemek is bemutatkoztak.

46.
46.
Thor Vath
#35: A 7-es remake tényleg nem, bosszant is, hogy csak ezért költenem kell egy százast pluszban, hogy PS4-em is legyen. Lehet, hogy fogcsikorgatva, de kimarad, mint a Metal Gear Solid 4 :-S
38.
38.
Norbiii
Kedves szejko!

A Te érdekedben, normálisan arra kérlek, hogy tényleg próbálj meg viselkedni, mert ahogyan már előttem is írták rengeteg hír alatt offolsz, vitákba keveredsz, és szinte mindenhol a nevedben futunk! (van még néhány ilyen tag...!)
A véleményedet írd le nyugodtan, csak ne offolj, ne személyeskedj, és ha úgy adódik a trollokat se etesd! Tudsz Te normálisan is, lásd Han Solo, amikor egy jót beszélgettünk itt.....:) Köszi!
36.
36.
Pain
Komolyan falra tudok mászni ezektől a kommentektől, hogy ezek a karakterek ratyik, buzik, stb. Ennyire elb@szott egy társadalom vagyunk, hogy nem tudunk elfogadni egy másik kultúrát? Szvsz ezerszer inkább ez a stílus, mint a tesztoszteronhuszár gyúrmagyurik tömkelege.
35.
35.
A Pulyka
#34: Az elso a 33.nak ment.
34.
34.
A Pulyka
#31: Na de a 7-es remake-je nem jon One-ra.

Végul is igazad van, de rajta kívul kapásbol tudnék még vagy fél tucat embert mondani, akitol csak kritizálást olvastam. Szerintem hobbit tévesztettek.
33.
33.
Thor Vath
Te jó ég, itt meg mi folyik? O.o Final Fantasy komment meg egy darab se.
Majd én írok egyet: bitang jó lesz, nagyon várom! :) Sokat nyomott a latban, amikor a ONE-t választottam, hogy arra is jön. Ha nincs a Final Fantasy sorozat (konkrétan a hetes), akkor talán sosem kerített volna hatalmába a videojáték-ipar. Kötelező vétel :)
25.
25.
godach
Lassan kérném ennek a szejko gyereknek a moderálását vagy törlését.
A burkolt megjegyzéseivel és sértegetéseivel, valamint a folyamatos offolásával minden hír alatt, és ahhogy burkoltan mindenkibe sikerül belekötnie, kezd az Én és gondolom mindenki idegeire menni.
Köszönöm
22.
22.
#20: Más műfaj. Ennyi. Nekem demo alapján bejött,te csak videókon látsz egy nagy katyvaszt. Én tudom hogy mit akartam csinálni,hogy taktikázzak és mit mikor nyomjak. Játszani másabb és jobb. Játék közben tudod miétt össze vissza ugrál a kép,videón nem érted mit mikor. Szóval az ilyen értelmetlen kommenteket hanyagoljuk ha lehet :)
21.
21.
PCandCon
20.
20.
Csoki80
Lehet, hogy jó lesz a története, de ez az összevissza ugráló kép és gombnyomkodás nem jön be sőt elveszi a kedvem...
19.
19.
#18: Video alapján megjelenés előtt nevetséges és szánalmas leírni a játékot. Nem a te szájízednek felel meg max,de alapjában a játék nem lesz közepes. Brutális jó lesz,várom szeretettel :)
18.
18.
delphijos
#16: Ez igaz, nekem még a filmek is bejönnek, de ez most valahogy...... Talán itt bosszulja meg magát amikor nagyon változtatni akarnak. De tényleg meglátjuk majd. Lehet hatalmasat tévedek.
17.
17.
#16: +1
Ezt úgy is csak kipróbálás után tudjuk eldönteni,de végigvéve a demot,eszméletlen jó lesz! :) Nagy az élményfaktora és óriási volt a demoban is a világ :)
16.
16.
godach
#15: Én bízom benne. Eddig mindig sikerült olyan világot alkotniuk, amiben valóban életet érzel :D Bár, a történet nem mindig kiemelkedő, szerintem mindig, még a legrosszabb rész is üti a közép átlagost :)
Várós.
15.
15.
delphijos
Hát, amit eddig tudok róla az annyira nem győzött meg, de nem akarok előre ítélkezni.
13.
13.
lesik20
#11: kimoderált üzenet
11.
11.
Shifty
Kérlek, fejezzétek be a marakodást! Köszi!
1.
1.
Első napos vétel,természetesen kizárólag konzolra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...