Zombievolúció a Dying Light reklámjában

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Ötletes videóval promózzák a Dying Light jövő héten megjelenő kiegészítőjét és bővített kiadását a készítők; bemutatják, hogyan változott a zombik ábrázolása az elmúlt száz év popkulturális anyagaiban.

A "száz év" persze költői túlzás, hiszen az első zombifilm 1932-es (ez volt a Lugosi Béla főszereplésével készült White Zombie), a videót ettől függetlenül nem érheti panasz: egy csapat sminkes és egy önkéntes közreműködésével láthatjuk, hogyan változott az élőhalottak ábrázolása időről időre.

Az egyes filmeket, sorozatokat és játékokat persze sosem nevesítik, de könnyű kitalálni a címeket: a Dying Light zombija például az utolsó, nyilván, és nem meglepő módon az a legdurvább is.

A Dying Light új kiegészítője, a The Following február 9-én rajtol el PC-n, PS4-en és Xbox One-on, és vele együtt érkezik majd az alapjáték bővített kiadása is.

5.
5.
Xtras
nem találok sehol 1.6-os frissítést, valaki link? eredeti a játékom :_) köszönöm
4.
4.
Binder
#2: Nem...Sokkal jobb...a Dead Island-nak híresen szar volt a coop-ja. Ez meg tökéletes...100 óránk van benne és semmi gond nem volt vele.
3.
3.
shooter1234
#2: Igen. Ráadásul ha random becsatlakozol egy játékoshoz aki máshol tart a fősztoriban, akkor kiír egy figyelmeztető szöveget, amiben az áll, ha folyamatban van egy küldetésed és csatlakoznál másokhoz, akkor az adott küldetésedet újra kell kezdeni. Viszont ha random emberekkel végigjátszottál egy pár küldetést a sztoriból, és később singleplayerben eljutsz oda, akkor a játék felajánlja hogy átlépd. (Azt hiszem ilyen volt a borderlands -ben is.)
2.
2.
DON GONDOCS
Ennek a dying lightnak is olyan jó a coopja mint a Borderlands, Dead island, lef4deadnek?
1.
1.
Tr4nCe
Meg kell hagyni, ötletes dolgokat találnak ki Dying Light marketingesei. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...