Új színben jön az Uncharted 4-es konzolcsomag

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 4.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy új PS4-konzolcsomag érkezik az Uncharted 4: A Thief's Enddel, ráadásul a masina és a DualShock 4 is vadi új szürkéskék színben pompázik. A kontrollert külön is megvásárolhatjuk.

Ha mindenképpen új konzolt akarsz vásárolni az Uncharted 4: A Thief's End miatt, akkor örülni fogsz a frissen bejelentett 400 dolláros bundle-nek, amely a játék kópiája mellett egyedi festésű PS4-et tartalmaz. Színe szürkéskék lesz, rajta Nathan Drake képével, valamint egy latin idézettel ("Sic parvis magna") az oldalán.

Ha előrendeled a speciális konzolcsomagot, exkluzív ingame tartalmak ütik a markodat, beleértve az arany fegyverskint, Nathan Drake legelső kosztümjét, amit a Drake's Fortune-ben hordott, nem is beszélve a multiban elkölthető Uncharted-pontokról.

Természetesen a DualShock 4 is ilyen színben feszít. Jó hír, hogy a kontrollert külön is megvásárolhatjuk 65 dollárért, illetve egy Gold-headset is érkezik 100 zöldhasúért.


A játék, akárcsak a bundle, április 26-án kerül boltokba.

28.
28.
kopic
#24: "2x komment, "
Így van, szóval szívesen GK.:P

DON: :D
24.
24.
delphijos
2x komment, és jó ha három kapcsolódott a cikkhez. Jó arány. (Nem)

Amúgy a kontroller bejön, és a füles is. A gép lehetne kocsit "vagányabb". Nálam még mindig az MGS PS vezet...
23.
23.
DON GONDOCS
Ezekről a vitákról mindig ez ju eszembe XD
http://giphy.com/gifs/3oFyCYkMM4igpGT1Kg
22.
22.
Norbiii
#21: De szerintem ők is csak a véleményüket mondták el! :) Na béke skacok, jó a Ps is, és a Box is! :)
20.
20.
ADMlN
#18: Nem próbáltam semmit sem kezdeményezni. Elmondtam a véleményem.
18.
18.
Yanez
#17: Azt nem mondtam, hogy fanboy vagy, mert nem vagy az. Olvasd vissza! Azt írtam, faboy jellegű off témákat próbálsz kezdeményezni, mivel a 10-es hsz-ed ha nem az, akkor semmi sem. Még mindig arra kérlek, hogy ne unszimpatizáljunk platformos baromságokért. Részemről peace.
17.
17.
ADMlN
#16: Nem tudom a viszonyodat azzal a taggal, viszont az a hsz egyáltalán nem tűnt fanboynak, ellenben a tiéddel.

De mostmár úgy látom én is megkaptam a fanboy jelzőt, pedig egy rossz szavam nem volt egyik konzolra sem. Ellenben itt másokkal. De igazad van, én jobban megérdemel, hogy itt egzecíroztass.
16.
16.
Yanez
#14: "A múltkor egy tag csak annyit mondott, hogy a Destiny játékélménye újszerűnek hathat PS-en ahol nem volt Halo, erre te egyből lefanboyoztad."

Azzal a taggal anno sokat vitatkoztunk, és én a múltra való visszatekintéssel írtam. Ezt persze te nem tudhattad, szóval jogos, ha így gondolod.

"Azért ekkorákat nem kellene hazudni. Ha valahol valakinek negatív véleménye van a PS4-ről, a PSN-ról, vagy a PS+-ról, te egyből megjelensz és elmondod, hogy szerinted az miért nem úgy van."

Na látod, nem a PS4-et védtem, hanem elmondtam, hogy nekem miért tetszik az adott funkció vagy játék. Pl ha valaki azt mondja, hogy a psn sokkal unstabilabb a Live-hoz képest, nem állok ki leírni, hogy ez nem igaz, mivel nincs viszonyítási tapasztalatom. Max leírom, hogy számomra milyen a psn, ami nem tény, csak a saját véleményem. Igen, soha semmit nem védek elvakulva, csak akkor, ha van rá okom. Miért a PS-es híreknél keveredek inkább vitába, ha valaki másként látja? Mert azzal a konzollal rendelkezem, azzal van tapasztalatom. Netán nincs hozzá jogom?

"Azt már meg se jegyzem, hogy ha ugyanezt valaki leírta volna a PS4-ről, már 5-en ugrottak volna neki hisztizve, Yanez-zel az élen és mostanra már moderálásra is került volna."

Látod, hozzád sem szóltam, de te próbálsz meg fanboy-os flémengéseket kezdeményezni. Nem tudom mivel ártottam neked, hogy ennyire negatív véleménnyel vagy rólam. Mindenesetre én semmiért sem haragszom, és csak azt kívánhatok neked, amit minden gémernek: teljesen mindegy milyen platformon, de jó játékot!!!
13.
13.
Norbiii
Nem konkrétan ide, csak úgy általánosságban, hogy ezt a fajta vitát sosem értettem. Valaki Ps, valaki Box, valaki Nintendo párti, és ez így van jól! Megszólhat bárki bármit, nem szeretheti mindenki ugyanazt! Hányszor szólják meg a Wii U-t, azt engem nem érdekel, mert nekem tetszik és ez a lényeg! Sőt....most a ps3-al nagyon elvagyok, és élvezem a rá megjelent játékokat, hiába van már ps4! Ahány ember annyi szokás, és ízlés! :)
12.
12.
Yanez
#10: Pedig nekem sem tetszik a PS4 ebben a színben. Mondjuk a kontroller meg a füles már inkább. Soha nem védtem a PS4-et (nyugodtan visszaolvashatsz bármely hírbe), ellenben veled, aki ugrik, ha rosszat mondanak az Xbox-ról. Azt nem tagadom, hogy baromira bejön a Sony konzolja, de ennek nálam nagy múltja is van. Xbox-om meg csupán azért nincs, mert úgysem férne be szűkös időmbe.

Max azokkal szoktam még vitába szállni, akik szerint a mostani konzoloknak nincs létjogosúltsága. Egyébként pedig, ha nem esik nehezedre, kerüld légyszi a kötekedést, köszi!
3.
3.
ADMlN
#2: Nem csúnya, inkább csak csalódott vagyok. Az Uncharted talán a Sony legismertebb exclusive-ja, és én valami többet vártam mint egy Nathan Drake sziluettel összepacsmagolt halványkék konzol.
2.
2.
kamgecam
#1: Nekem tetszik hogy ilyen visszafogott, jó ez a paszteles kobalt kék szín, de a MGS5-ös sötét-bordó ps jobban tetszik.
Viszont ezt a Uc téma miatt szívesebben megvenném.:)
1.
1.
ADMlN
Nem mondom, hogy csúnya lett, de azért annyira nagyon szép sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...