Megjelent az XCOM 2, itt a launch trailer

Link másolása
Mától elérhető a Firaxis által fejlesztett XCOM folytatása, mely ezúttal csak PC-re jelent meg. A szokásoknak megfelelően megérkezett a launch trailer is, mely megadja az alaphangulatot a játékhoz.

Mától érhető el PC-re az XCOM 2, melyben ezúttal nem az csak idegeneket kell megállítanunk, de a hazug földi bábkormányt is meg kell buktatunk. A játékról már van tesztünk, ezt erre találjátok meg, alább pedig megnézhetitek a launch trailert.

12.
12.
Stranger
#10: Nézd meg, hogy fut. Valószínűleg eldöcögne.
10.
10.
Morv
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Utánanéztem, de nem voltam biztos benne teljesen, az első rész demója fut, bár nem tudom milyen beállítással. Valamiért csak most fedeztem fel ezt a játékot és megtetszett. Az asztali gépemen biztos elmegy, de azt nem akartam újra és újra fejleszteni, ezért vettem ps4-et, hogy azzal játszom, a laptop meg jó lesz a munkához, netezni, esetleg filmet nézni. Erre tessék! Hülyeség az egész. :)
9.
9.
a3a
#2: Nem, nagy valószínűséggel nem fogja vinni, még ha feltornászod a video memóriát, akkor sem. Ha van valami más amire megveszed/letöltöd, akkor egy próbát megér, de különben nem érdemes leszedned.
7.
7.
Drazhar
#2: A minimum vram ami kell a játéknak az 1GB. Innen könnyen kiszámolható.
6.
6.
YuriLexandro
Csak akkor láma kérdés, ha meg sem próbáltál utánanézni :D Amúgy a GPU (videókártya) elég gyengécske ehhez, de ha olyan jól van optimalizálva mint az első része a játéknak, akkor egy próbát megér.
2.
2.
Morv
Láma kérdés: ez elfut vajon a laptopmomon?
Intel i5-5200U @ 2.20GHz
Ram: 8GB
Intel HD Graphics 5500,
dedicated video memory 128MB, Shared system memory 4053MB

1.
1.
Perseus84
Welcome back commander!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...