Dead by Daylight - nem éred meg a napfelkeltét

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Behaviour Interactive alkotása nem szimpla túlélőhorror lesz, mármint akkor, ha a gyilkos szerepében játszunk. Négy másik játékos az áldozati báránykákat alakítja, nekik már több okuk lesz félni. A koncepció érdekes, de nem új.

A Starbreeze adja ki a független kanadai csapat, a Behaviour Interactive új játékát, amely egyszerre akció és túlélőhorror. A multira fókuszáló címben egy őrült gyilkos vadászik négy áldozati báránykára egy roppant baljóslatú világban - igazi macska-egér játék várható, bár a koncepció nagyon hasonlít a Friday the 13th: The Game-re.

A túlélők összeállhatnak a barátokkal, különböző cuccokat vehetnek kézbe, képességeket nyithatnak meg és a meneküléshez használhatják a környezet adottságait is.

Ezzel szemben a gyilkos több egyedi paranormális kunsztot vethet be, és ugye a hazai pálya is neki dolgozik. Azelőtt kell lecsapnia az áldozatára, mielőtt az kereket tudna oldani. Egyébként többféle gonosz létezik: a slasherfilmek néma gyilkosaitól kezdve egészen a természetfeletti entitásokig.

A pályákat véletlenszerűen generálja a program, soha nem tudhatjuk előre, hogy mire számíthatunk.

A Dead by Daylight első körben PC-re készül, és ha minden klappol, még idén megjelenik. Ingame látnivalók még nincsenek, egyelőre az első fejlesztői naplóval és néhány artworkkel szolgálhatunk.

5.
5.
Drazhar
Szóval egy újabb Evolve? Nem láttak annak is a játékosszámait? :D
4.
4.
crytek
Szívesen látnám single playerbe.....
3.
3.
mestermagyar
#1: A legközelebb eddig a left 4 dead sorozatnál kerültek a túlélő vs támadó esetében, ott viszont 4 vs 4 folyik a harc egy esetenkénti tankkal ami random az egyik player lesz. Máig az egyik ha nem a legjobb darabja a konkurensek közül.

Aztán elkészítették a fejlesztői az evolve-ot és égtek mint a máglya. Na és mi volt a felállás? Egész véletlen 4vs1. Miről is beszéltem az előbb? Valakinek rémlik ez a játék mert én elfelejtettem mibenlétét ez alatt a 2 mondat alatt?
2.
2.
giga321
Ha jó lesz akkor szívesen látnám ps4-re
1.
1.
DON GONDOCS
Mikor jönnek rá hogy ez a 4 vagy több VS 1 felállás halva született ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...