LEGO Star Wars - mit tud hozzátenni a filmhez?

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 9.
  • Hír
Link másolása
Idén nyáron folytatódik a LEGO Star Wars-sorozat, méghozzá azzal az epizóddal, amely a legutóbbi film történéseit, illetve annak előzményeit dolgozza majd fel. Megtudtunk még róla néhány részletet.

A rajongókat természetesen az izgatja leginkább, hogy mit tud majd hozzátenni a LEGO Star Wars: The Force Awakens az eredeti filmhez, és a Game Informer szerencsére épp ebben a témában sietett a segítségünkre.

A magazin megtudta ugyanis, hogy a játékban hat olyan pálya lesz, amely A Jedi visszatér és Az ébredő Erő eseményei között játszódik majd, ezek feloldását pedig bizonyos mennyiségű arany kockához kötik a fejlesztők - aki nem tudná, ezeket a különböző játékbeli kihívások teljesítéséért és a mindenféle gyűjtögetnivaló összeszedéséért adja a játék.

Az egyik például a C-3PO főszereplésével készülő Marvel-képregényt veszi alapul, és kiderül majd belőle, hogy a jó öreg droidunknak hogyan lett vörös a bal karja. Egy másik jelenet pedig Han Solo és Chewie körül bonyolódik majd, és a Rathtarok befogásáról szól.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens június 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Vitára, Xbox One-ra, Xbox  360-ra, Wii U-ra és 3DS-re. A bejelentés mellé kiadott trailert itt tudjátok megnézni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...