Firewatch - megkaphatod az ingame fotóidat

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma jelent meg a Campo Santo belső nézetű kalandjátéka, a Firewatch. Ha a PC-s verziót választod, akkor egy exkluzív fotónyomtatási szolgáltatásra is befizethetsz: a játékban exponált képeidet elküldik neked.

A steames Firewatch valamivel többet tud a konzolos változatnál. A játék egy bizonyos szakaszánál szert teszünk egy eldobható fényképezőgépre, amivel Wyoming vadonjáról készíthetünk látványos képeket. Miután végeztünk a sztorival, lehetőségünk lesz egy webáruházba feltölteni a kívánt screenshotokat, amiket később fizikai formában is elküldenek nekünk.

A fejlesztőcsapat még egy fake céget is létrehozott a szolgáltatáshoz, ez a Fotodome, aminek a logója rajta lesz azon a borítékon, amit postán küldenek nekünk, benne az "előhívott" fényképekkel.

A szolgáltatás világszerte 15 dollárba fáj, a rossz hír az, hogy akár egy hónapot is várhatunk a fotókra. Reméljük, a fejlesztők - belátható időben belül - minden megrendelést teljesíteni tudnak majd.

A funkció egyelőre csak a PC-s változat sajátja, de van rá esély, hogy hamarosan a PS4-esek is megkapják.

2.
2.
headhunter86
LOL. Ekkora baromságot. Fogod előkeresed a STEAM-es képek közül és kinyomtatod. Istenem milyen baromsággal hülyítik a hülye amcsikat...
1.
1.
Ez jo otlet, csak vajon usa-n kivul lehet-e ilyet, es mennyi a posta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...