Úgy tűnik, még életben van a Deep Down

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 9.
  • Hír
Link másolása
Majdnem egy éve írtunk utoljára a Capcom szerepjátékáról, amiről csak annyit tudtunk meg, hogy jelentősen átalakítják. Sokan már a kaszáról fantáziáltak, de most úgy tűnik, nincs veszve a projekt.

Emlékeztek még a Deep Downra? A Capcom a bejelentéskor semmit nem bízott a véletlenre: új a grafikusmotor, online lehetőségek és elborult atmoszféra jellemezte a játékot, amiről tavaly februárban derült ki, valami baj mégis van, elvégre a fejlesztők komoly koncepcióváltás mellett döntöttek, és mint kiderült, a cím "teljesen más formában érkezik".  Azóta semmi hír a Deep Downról.

Egészen mostanáig, bár ezt sem verték nagydobra. A Capcom ugyanis február 5-én (immáron negyedjére) meghosszabbította a PS4-exkluzív cím védjegyét az Egyesült Államok szabadalmi hivatalában.

A kiadó így jó előre bebiztosítja magának a Deep Down márkanevet (legalábbis egy évig), ami logikus lépés, hiszen ebből arra következtethetünk, hogy a játék továbbra is fejlesztés alatt van.

Sajnos még semmit nem tudunk arról, hogy a Deep Down végül milyen irányba ment el, reméljük, a japánok hamarosan megnyitják az infócsapot.

3.
3.
DON GONDOCS
Te valami alternatív univerzumban élsz? 2016 és még mindig nemigazán van olyan játék ahol a penge tényleg vág vagy ha keresztezi 2 fegyver egymás támadását akkor egymásba akad (csak hárításkor) Meg azért a blood borne mégis fantasy ne várjunk el "valósághoz közeli" sérülési rendszert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...