Tavasszal jön a konzolos Sword Coast Legends

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha az n-Space szerepjátékának PC-s változata már tavaly ősszel megjelent, a PS4-es és Xbox One-os verzió csak tavasszal érkezik. Reméljük, addigra magát a játékot is ráncba szedik a srácok.

Sokat vártunk ősszel a Sword Coast Legendstől, elvégre a készítők egy olyan RPG-t ígértek, amely nem csupán emlékezetes kampánnyal rendelkezik, hanem még a kalandmesterek szerepét is átvehetjük benne. Nos, ahogy az kiderült, ebből végül nem lett semmi - mi is lehúztuk a programot rendesen.

Az n-Space és a Digital Extremes fut még egy kört az alkotással, hiszen már tudjuk, hogy a régóta kallódó PS4-es és Xbox One-os változat tavasszal érkezik letölthető formában. Az új verziók minden eddig megjelent frissítést tartalmazni fognak, beleértve a Drowot, ami egy új játszható faj, több száz új lerakható tárgyat a szerkesztőben, új arénákat, effekteket és hardcore lehetőségeket.

Az idén érkező Rage of Demons DLC mindhárom platformon ingyenes lesz.

18.
18.
Ez körökre osztott RPG vagy Diabló-szerű mászkálós? Sajnos előbbit annyira nem komálom, jobban örülnék egy mászkálósnak akció-rpg-nek.
14.
14.
Caleon
#13: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/divinity-original-sin-enhanced-edition

Oké, én erre gondoltam, ez valóban nem a Divinity 2, igaz. De ez van PS4-re, erre utaltam a #5-ben. Nincs Divinity 2 PS4-re.
5.
5.
Caleon
Mégis miről beszéltek? Divinity 2 is van konzolon és tökéletes. Meg Wasteland2. Nem kell a konzolokra fogni, ha kókler a fejlesztő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...