Hamarosan így fog kinézni a DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 15.
  • Videó
Link másolása
A cseh Bohemia srácai folyamatosan kalapálják a posztapokaliptikus túlélőjátékukat, a DayZ-t. A közeljövőben a grafika is megújul, immáron DirectX 11-rendereléssel is fel lesz vértezve. Lássuk mozgásban is!

A DayZ folyamatosan alakul, noha az egyik legrégebbi korai hozzáférésű játékról beszélhetünk. Ha minden igaz, az év végén már a végleges verziónak örülhetünk: bárhogy is lesz, a közeljövőben már DirectX 11-ben is renderelhetjük a túlélőjátékot.

A következő videóban a vezető designer, Brian Hicks mesél a főbb változásokról, és egyben összehasonlítják az eredeti DirectX 9-es grafikát és DirectX 11-essel. A fejlesztő ugyanakkor figyelmeztetett mindenkit, hogy az átállás során kisebb-nagyobb bugokkal találkozhatunk majd.

A DirectX 11-es frissítés még nem kapott napra pontos dátumot.

10.
10.
Stranger
#8: Annyira nem követem a fejlesztéseket, de ha jól látom kicsit több mint 2 éve adták ki a játékot korai hozzáférésben.
Egyébként vicc, hogy 2016-ban az a téma, hogy DX9-t lecseréljük 11-re. Ráadásul rögtön ott van a H1Z1 ugyan ezzel a problémával. Bezzeg 10+ éve amikor a Geforce4-es DX7-es csodámmal nyomultam rögtön jöttek a legújabb DX-es játékok, nehogy egyáltalán elinduljanak.
9.
9.
bari188
#8: a dayz-vel annak idején rengetegen játszottak, szerintem pont ez volt az ami sikeres tudott lenni de a motor miatt lehetett tudni hogy halálra van ítélve
8.
8.
pszihoapu
nehez elkepzelni, hogy ezek a zombis mmo survival jatekok meg egyszer tomegeket tudjanak megmozgatni azokutan, hogy a legtobb 3-4 eve jatszhato es kiforratlan bughalmaz mint fizetos early acces.
nem hiszem hogy tul sokan lennenek ugy mint en, hogy erdekel a tema (meg nem unja a zombis jatekokat) de nem allt neki egyik betanak sem a bugok/szutyok grafika/bonyolult kezelhetoseg stb miatt, de megis hajlando lenne fizetni egy jol mukodo vegleges verzioert.
ha meg megis az szamomra csak kellemes csalodas.:)
7.
7.
mestermagyar
#6: Hát van sok de egyik sem jutott messze. Szerintem az a játék akar valamit igazán kezdeni magával amelyikben nincs zombi. Mondjak jobbat? A mostani legnépszerűbb survivalok azok amelyekben NINCS zombi. Ilyen az Ark, a Rust, most tör fel majd a hurtworld. Előbbi 2 aktív játékosbázisa sokszorosa a dayz-ének. A zombis szarok már rég nincsenek a toplistán és soha nem értek el maximálisan annyi játékost mint amennyi az átlagplayer most kompetenciában. A zombikorszak csúfosan megbukott, a dayz meg nem tudott népjátékká nőni.
6.
6.
markoci555
Pár éve néztem róla videót, nem vagyok benne biztos hogy a dayz volt-e, vagy egy másik zombi játék mert pár éve csak úgy ontotta magából a sok hülye (még most is) a sok zombis játékot, de akkor valami iszonyat hányadékul nézett ki, most már egész szépen néz ki :)
5.
5.
mestermagyar
#3: Okés akkor nem szóltam xd. Most emlékszem vissza rá amikor még a rusttal versenyzett fej-fej mellett a steam játszottsági listán. xd
4.
4.
Dark_Temptation
Meg mindig egy darab bughalmaz szar 4-5 év múlva talán már jó lesz a béta
3.
3.
bari188
#2: Nekem tökéletes volt eddig is a grafika, ezen a videon semmi érdemleges változás nincs. Plusz ez a játék szerintem soha nem lesz "kész" főleg mivel már lecsengett nincs már a steam eladási listák élén egy pár hétig felkapták aztán annyi
2.
2.
mestermagyar
#1: Ember most mentették ki de facto a játékod a szarból legalábbis az egyik feléből.

Belegondolok hogy mekkora irdatlan munkára volt szükség hogy ezt véghezvigyék, hogy a félig roncs játékot átemeljék ebből a dx9-es akadozó gagyi fertőből. Szerintem nem hagyják őket maguktól tevékenykedni Bohémiáék már, túl értékes nekik ez a sorozat. Valaki szakértő tud valamit az ARMA 3-as zombi modról? Kétlem hogy az a mod is a babérjain ülne.
1.
1.
bari188
Hát én már mondhatni az elejétől fogva játszom vele de ebben a frissítésben semmi nagyszámot nem vélek felfedezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...