Csak ősszel jön a PlayStation VR?

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Sony még nem mondott semmi pontosat a PlayStation VR rajtjával kapcsolatban, elképzelhető, hogy a vártnál később kerülhet boltokba a VR-szemüvege.

A Sony korábban következetesen azt hajtogatta, hogy a PlayStation VR (leánykori nevén Project Morpheus) az idei év első felében kerülhet majd boltokba, ennél pontosabb dátummal viszont még nem tudott szolgálni.

Akárhogy is, ha hihetünk a GameStop vezérigazgatójának, a VR-szemüveg lekési az eredetileg becélzott időpontot, és csak ősszel mutatkozhat majd be a nagyérdemű előtt. Paul Raines ezt a Fox Businessnek adott interjújában kotyogta el egyébként, ahol a cége nem túl rózsás helyzete kapcsán azt ecsetelte, hogy mekkora hatással lehet az üzletre a VR-őrület.

"Jelenleg a nagyobb VR-termékek rajtjára készülünk fel, tárgyalunk az Oculusszal, a HTC-vel és a Sonyval is. [...] A Sony termékét idén ősztől áruljuk, és folynak a megbeszélések a másik két gyártóval is."

Az Oculus Riftet egyébként március 28-tól szállítják ki az előrendelőknek, míg a HTC Vive előjegyzése február 29-től indul. A Sony még nem kommentálta a híreket, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni azokat.

1.
1.
leilu
A franc megette akkor őket milyen dolog ez...Rávoltam készülve mint kisgyerek a nyalókára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...