Warhammer Online Európában, a GOA kiadásában

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Imádjuk a Warhammert. Imádjuk az MMORPG-ket. S íme, itt a Warhammer Online. Alig várjuk a 2007. őszén megjelenő játékot, melyet - mint most megtudtuk - a GOA ad ki.
Imádjuk a Warhammert. Imádjuk az MMORPG-ket. S íme, itt a Warhammer Online. Már alig várjuk a 2007 őszén megjelenő játékot, melyet - mint most megtudtuk - a GOA ad ki.

Ugrás a galériához

Korábban a francia kiadó publikálta a Mythic Entertainment előző projektjét: a Dark Age of Camelot című online szerepjátékot, mely jó ideje Európa egyik legkedveltebb MMO-játéka. A Warhammer Online is hatalmas durranásnak ígérkezik: bevezeti az ún. Realm vs. Realm játékmenetet, mely egyszerre ötvözi a PvP (Player vs. Player) és a PvE (Player vs. Environment) játékok stílusjegyeit. Hogy a Warhammer Online betudja-e váltani a fejlesztők által tett ígéreteket? Ez jövőre kiderül.

2.
2.
Avium
attol meg ulj le es jacc egyett Warhammer-el.. szerinted hany sajat otlet van a jatekban? nulla? es full lelketlen az egesz. nem a tortenetrol beszeltem (tudom h regebb ota letezik a warhammer vilaga) de mindemellett a jatekok amik raepulnek lelketlen unalmas masolatok.
1.
1.
Avium
nem gyozik masolni a blizzard termekeket :D (warhammer sucks :D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...