Licenc nélküli magyar csapattal jön az EB-játék

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 22.
  • Hír
Link másolása
A Konami szállítja majd az idei foci-EB hivatalos játékát, azonban a Pro Evolution Soccer-sorozathoz hasonlóan itt is számíthatunk licencproblémákra - többek között a magyar válogatott is kamujátékosokkal lesz feltöltve.

A Konami a tavalyi Gamescomon jelentette be, hogy ő szerezte meg az idei foci-EB jogait az Electronic Arts helyett, nem sokkal később pedig azt is elárulta, hogy a játékváltozat egy ingyenes DLC-t jelent majd, amit a Pro Evolution Soccer 2016-hoz tölthetünk le.

Azonban annak, aki a magyar válogatott miatt izgulva ugrott volna rá a Konami játékára, rossz hírünk van: az EB-re kijutott 24 csapatból ugyanis csak 15-öt licencelt a japán kiadó, és ezek között nincs ott Magyarország. Ez az jelenti, hogy a játékbeli magyar válogatott meze ugyan hasonlít majd az eredetire, és többé-kevésbé maguk a játékosok is a valódi megfelelőjükre fognak hajazni, a nevük nem szerepelhet a programban.

A licencelt csapatok sorát erősíti majd Anglia, Wales, Németország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Ukrajna, Csehország, Horvátország, Szlovákia, Izland, Törökország, Albánia, Észak-Írország és Franciaország, míg Magyarország mellett kimarad a szórásból Írország, Oroszország, Svájc, Románia, Svédország, Lengyelország, Ausztria és Belgium.

A DLC egyébként prezentáció tekintetében teljes mértékben az EB-t idézi majd, emellett a döntőnek helyet adó Stade de France stadiont is tartalmazni fogja.

Akinek már megvan a PES 2016, március 24-től kezdve töltheti le a PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra is megjelenő kiegészítőt, április 21-én azonban önálló formában is megjelenik az EB-játék PS4-re és PS3-ra: a digitálisan és dobozosan is beszerezhető cím a PES 2016 minden tartalmát magába foglalja majd.

A Konami bejelentése szerint a mobilos PES Club Manager és PES Collection is kap majd EB-s tartalmakat.

17.
17.
semike
#14: Igy bizza!!!!
16.
16.
#11: Mindig jon valaki nagy okos aki megmondja hogy ne sirjunk me' ingye' van bmeg ki ne nyisd a szad paraszt ingye' van. Nem hiszem hogy ez a normalis hozzaallas a dolgokhoz, hogy sebaj ha felig van kesz a munka oruljenek a tetvek hogy egyaltalan bementel dolgozni, vagy nalad ez a normalis? Van azert a ketto kozott atmenet, peldaul ha csinalok egy eb jatekot, minimum hogy benne vannak a jatekosok, szamomra ez igu trehany szar, de kit erdekel benne vannak a nemetek jee oruljek! Hat kapjak be! Velemenyem szerint :-)
15.
15.
dvs00
Kár pedig már nagyon készültem rá, hogy Böde Danival felrugok majd mindenkit a gecibe.
14.
14.
Codehook1337
Nagyon szegyen... imadtam a fifa world cup 2006t is... kijutni a magyarokkal a vbre. Gera mint egyetlen csillagos magyar jatekos (regen igy jeloltek a sztarokat es ezt abba a jatekba visszahoztak) a betolto kepeket a sarga villamossal ladaval es libakkal lanchiddal stb :) de eleg lett volna egy olyan dlc is mint az euro 2012nel volt... de ez vicc!
13.
13.
delphijos
#11: Az milyen érvelés hogy azért jó ez így, mert van sz@rabb?

Ilyen alapon minek a hiszti itthon bármiért, hiszen van olyan hely ( ráadásul csőstül ) ahol még sokkal rosszabb.
12.
12.
dzsiádzsó
Én szerettem az önálló részeket, a World Cupok, az Euro-k, de még a road to kvalifikációs játékokat is, most sokkal jobb lett minden ugye? Éljen a játékipar! Csak így tovább!
11.
11.
EBR2000
Halkan megjegyzem, hogy a 2012-es Fifa EB fizetős (!) DLC-be nem hogy a kis csapatok, de még Hollandia sem volt licenszelve...
De igazatok van! A k@rva annyukat, hogy ingyen adnak valamit. Hogy merik?
10.
10.
Uristen Konami bmeg ez mekkora sz@r! Hat ha 100 csapatot kene licenszelni megertenem hogy nem tudnak mindegyikkel, de egy eb eseten?? Raadasul milyen eb-jogok ezek ha nem lehet benne az osszes csapat, nevetseges!
9.
9.
TheBate
A valóságban is kamujátékosokkal van feltöltve...
8.
8.
semike
Kirali-Niimet-Gire-Szlalali-Dzsidzsek-Priskinic-Nikolajic-stbstb....vicc...
7.
7.
Yanez
#1: Arra szamits, hogy Dzsudzsak valami Jackie Chan lesz.
6.
6.
respectpele10
Deszar :DD
5.
5.
roland2228
Ez egy vicc, ami legjobban kiakaszt ha jól értem egy stadiont raknak bele pluszba a döntő helyszínét. A többivel mi lesz? Azok alapból benne vannak nem vagyok nagy PES-es, Fifa párti vagyok inkább :) Emlékszem készült olyan játék világeseményre ahol belepakolták a rendező ország stadionjait plusz licenszekre sem sajnálták a pénzt....
4.
4.
zimonyini
Ez egy kibaszott szégyen. Az egész pes lehúzhatná magát a kukán...
3.
3.
delphijos
#1: Dzsudzsák mondjuk Dzsedzsik lesz.... ( csak kitaláltam valamit )
2.
2.
delphijos
Én komolyan nem értem hogy ilyet 2016-ban hogy engedhet meg magának egy kiadó. Mert az ha egy játékban mondjuk nem NYPD van a rendőrautón, hanem csak mondjuk Police, az elmegy, de egy SPORTJÁTÉKNÁL????
1.
1.
Norbiii
Ezt nem hiszem el, ilyen nincs, pedig mennyire vártam! :( De mit jelent, hogy a nevük nem szerepelhet a programban? A válogatott neve másképp lesz kiírva, vagy Dzsudzsák nem Dzsudzsák lesz vagy ezt hogy kell érteni? És ha így alakult, akkor semmi esély sincs rá, hogy élethűen kidolgozzák a focistáinkat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...