Fejlesztőt cserélt az új Call of Cthulhu-játék

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 26.
  • Hír
Link másolása
2014 januárjában írtunk róla, hogy készül az új Call of Cthulhu-játék a Sherlock Holmes-szériát is jegyző Frogwares tolmácsolásában. Nos, a projekten már a Cyanide dolgozik, ami nem feltétlen jó hír.

Nagy várakozással tekintettünk az új Call of Cthulhu-játékra, pedig a címet már két éve bejelentették, azóta semmi infót nem hallottunk felőle. Tippünk szerint nyomozós kalandjáték a kicsike, mivel a Sherlock Holmes-szériát is elkövető Frogwares dolgozott rajta - egészen mostanáig.

A Focus Home Interactive fellőtte a játék hivatalos holnapját, amin ugyan még nincs tartalom, de többeknek is feltűnt, hogy a Frogwares helyett már a Cyanide Studios felel az adaptációért. Utóbbi csapatnak köszönhetjük a Blood Bowl-szériát és a Styxet - kár, hogy a srácok eddig még nem tudtak kitörni a középszerűségből. Lehet, hogy az új stúdió teljesen más irányba ment el, mint a Frogwares?

A kiadó hamarosan új infókat közöl a játékról, így H. P. Lovecraft rajongói dörzsölhetik a tenyerüket. A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth óta várunk egy tisztességes feldolgozásra, reméljük a legjobbakat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...