Sötét és baljós játék lesz a Call of Cthulhu

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Focus Home végre bemutatta az új Call of Cthulhu-játékot, amit már a Cyanide fejleszt. Egy RPG-elemekkel megspékelt nyomozós címről van szó, amely 2017-ben érkezik PC-re és konzolokra.

Tegnap számoltunk be róla, hogy a 2014 januárjában bejelentett Call of Cthulhut már nem a Frogwares fejleszti, hanem a Cyanide csapata. Most már tudjuk, hogy a jövőre érkező cím a hivatalos játékadaptációja lesz a Chaosium papíralapú szerepjátékának.

A látványért az Unreal Engine 4 felel - az első képek alapján a sötét és hátborzongató atmoszférát kipipálhatjuk. Egy szerepjáték-elemekkel megspékelt nyomozós címről van szó, amelyben még lopakodnunk is kell. A történet szerint nekünk kell kiderítenünk, hogy mi a valódi igazság az elismert művész és családja halála mögött. 

Minden jel szerint a Cyanide továbbviszi a Frogwares elképzelését, tehát a kötélidegek mellett nem árt, ha némi detektívvénával is rendelkezünk. Reméljük, H. P. Lovecraft rajongói nem csalódnak majd.

A Call of Cthulhu 2017 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
hajra faszikaim egy decent ctulhu cim minden ket evben johetne..nagyon fel kene karolni ezta vilagot es a hangulatot, mert legendas. a drak korners of the oooth tenyleg kircsimircsi volt.
6.
6.
QuartoDestra4
old man hendersont bele vagy tüntetek
5.
5.
dcba
#3: Az egy kurva jo jatek volt, csak volt egy resz ami bugos volt es csak egy mod-dal lehetett tovabb jutni, amikor a hajorol kell agyuzni. Amugy en szabalyosan vegig rettegtem a jatekot. Mindenkinek ajanlom.
3.
3.
drat576
A Dark Corners of the Earth-tel játszottam anno, az egész jó volt.
2.
2.
Dízel
Nagyon hangulatosak a képek! A "szerepjáték-elemekkel megspékelt nyomozós címről van szó, amelyben még lopakodnunk is kell." dolog meg pláne érdekessé teszi. Várjuk mi sül ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...