Japán nem kap több PlayStation TV-t

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Rövid életű volt a PlayStation Vita mellékterméke, a Sony bejelentette, hogy nem gyárt több példányt a PlayStation TV-ből Japánba. Jó eséllyel hamarosan a világ többi részén is elbúcsúztathatjuk a konzolt.

A PlayStation TV (vagy ahogy Japánban hívják, PlayStation Vita TV) papíron egy rendkívül ígéretes eszköz: a viszonylag olcsó konzolt a PlayStation Vita hardverével szerelték, és dióhéjban arra jó, hogy Vita-játékokat toljunk rajta, vagy esetleg a PS4 vékonyklienseként vessük be, és a Remote Play segítségével PS4-ezzünk a hálóban, amíg foglalt a nappali tévéje.

A PlayStation TV viszont a gyakorlatban elvérzik, és nem csak a kritikusok voltak elégedetlenek vele, a játékosokat sem sikerült meggyőzni arról, hogy szükségük van otthon egy ilyen masinára. Az eszköz eladásai tehát nem túl fényesek, Japánban, a 2013 novemberi premier óta alig 185 ezer darab talált belőle gazdára, és a korábbi pénzügyi beszámolókból derült ki, hogy világszinten is a várakozások alatt teljesített a gép.

Így tulajdonképpen senkit sem érhet meglepetésként a bejelentés, hogy a Sony leállítja a PlayStation TV gyártását. Egyelőre csak Japánt érinti a rossz hír, de tippünk szerint hamarosan a világ többi részén is utolérheti a vég a konzolt; főleg úgy, hogy a PlayStation TV eredeti célpiaca Japán volt.

5.
5.
#4: Lehet, és ezután talán még olcsóbban adják az egészet. Figyelni kell :)
4.
4.
shatterhand
#3: Vmelyik auchanban 6000ert volt most. Konkurens oldalon irtak.
Biztos kisopres volt.
3.
3.
Amikor olcsobb lett akartam venni egyet, de az gatolt meg, hogy tovabbi 8000 egy ps sd kartya aminek alapnak kene lennie kulonben hova a csaba toltom le a jatekokat store-rol? Ha egybecsomagoltak volna vele megvettem volna vita es psp jatekokra.
2.
2.
PS4jacksony
Egyet értek !
A sony-tól egyébként is többet vár az ember mint egy ilyen nem mindenki számára hasznos ketyerét. Tényleg hittek ebben a sony-nál ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...