Már most biztatóan fest a Shenmue III

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 1.
  • Videó
Link másolása
Habár a Shenmue várva-várt folytatása csak jövő decemberre fog elkészülni, a fejlesztők által kiadott látnivalók alapján mi bizakodóak vagyunk. A képek és a videó minősége nem 100 százalékos (sőt!), de érdemes megnézni őket.

Egy Kickstarter-frissítésnek és egy monacói rendezvénynek köszönhetjük a Shenmue III legújabb látnivalóit, és bár a képek, illetve a videó minőségén is lehet fogást találni, az már most látszik, mennyire pofásan fest az Unreal Engine 4-gyel hajtott játék. Az alábbi ízelítők egyébként a kezdőterületet mutatják be - egyelőre Ryo Hazuki nélkül.

A Shenmue III a tavalyi E3-on mutatkozott be, és részben közösségi kampánnyal gyűjtik a fejlesztéséhez szükséges pénzt. Ez utóbbihoz egyébként továbbra is lehet csatlakozni, jelenleg 6,5 millió dollárnál jár a kampány. A játékot várhatóan 2017 decemberére fejezik be, és PC-re, illetve PlayStation 4-re fogják kiadni.

Az új képeket a galériánkban találjátok:

7.
7.
medson
Dreamcast en a kedvenc játékom volt az 1, kiváncsi leszek :)
6.
6.
supair
Shenmue1
Shenmue2
.....jöhet a harmadik:-)
4.
4.
Effecta
Nekem sosem volt egy játék sem tökéletes, max huzatosra játszottam pár játékot, amit más épeszű ember vagy nem szeret, vagy nem ismer :D
2.
2.
Winter
PS1 - Final Fantasy VII.
SEGA DREAMCAST - Shenmue II.

Azóta keresem a 3. tökéletes játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...