A Quantum Breakben teaselik az új Alan Wake-et?

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 1.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten hosszabban is belenézhetett a külföldi játéksajtó a Quantum Breakbe, ennek hála egy raklapnyi gameplay videóval és néhány érdekes infóval gazdagodtunk a játék kapcsán.

Mivel a Quantum Breakről már mi is írtunk egy hosszú előzetest, koncentráljunk az újdonságokra! Kezdésként vessünk egy pillantást a játék demózott pályájára: jó hír, hogy szinte bármit fel lehetett venni a bemutató során, úgyhogy dugig van a YouTube új gameplay jelenetekkel. Mi a DualShockers felvételét emeltük át:

"Szinte bármit?" Nos, igen, mert bizonyos részleteket letiltott a cég, és talán nem véletlenül. A PCWorld újságírója például meg van győződve róla, hogy a játékban már az új Alan Wake-et is teaselik, szerinte ugyanis egy árválkodó tévén az Alan Wake's Return teasere futott - erről nem lehetett felvételt készíteni. A videó a szokásos Remedy-féle kamutévéműsornak tűnik, a kolléga azonban úgy gondolja, ez valójában az új játék beharangozóvideója lehet. Akárhogy is, kíváncsian várjuk a fejleményeket!

További érdekesség, hogy a Game Informer kiderítette, a Quantum Break élőszereplős videóihoz internetkapcsolat szükséges majd. A játék alapjáraton streamelni fogja ezeket a jeleneteket, hogy így spóroljon a merevlemez kapacitásával, és bár lesz letöltési opció, az csak Xbox One-on érhető majd el.

Sebaj, a PC-sek két screenshottal vigasztalódhatnak - ezeket már a számítógépes változatból lőtték.

A Quantum Break április 5-én jelenik meg Xbox One-ra és PC-re.

4.
4.
dzsiádzsó
#3: Ez engem is zavar, de nyilván valami lepkefing nehézségre van állítva, ismerve az alan wake-be volt nightmare mód ha jól emlékszem, szóval nem kell megijedni, nagy különbségek vannak ilyen téren.
3.
3.
Drazhar
Nyilván baromi várós cím, meg imádom a Remedy munkáit, de a gunplay nekem borzasztó arcade-nak tűnik ebben a játékban: nemtudom, de valahogy ezek a "csíkok", mint látható golyóívek, meg érzésre sincs erő a fegyverekben, pl amikor közvetlen közelről beleereszt, és csak a karja lifeg rongybabaként miközben lazán eldől....
Na mindegy, nyilván pótolva lesz úgyis valamikor a jövőben :)
1.
1.
dzsiádzsó
Váó, erre mondtuk régen igazi konzolos játék, máris beszippantott, na majd egyszer, ha veszek Xfos1-et bepótolom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...