A Remedy levédette az Alan Wake's Return címet

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Quantum Break után végre jöhet a régóta tervezett Alan Wake-folytatás? Nagyon úgy néz ki, hogy igen, a Remedy ugyanis váratlanul levédette az Alan Wake's Return nevet, amiről egyelőre nem tudni, mit takar.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, minden xboxos Quantum Break-vásárló megkapja ajándékba az Alan Wake-et és annak minden DLC-jét, illetve az előrendelőknek még a Remedy játékának mellékága, az Alan Wake's American Nightmare is jár.

De úgy néz ki, a finn stúdió itt nem áll meg, és végre tető alá hozza a régóta ígért folytatást is, amiből ráadásul már prototípus is készült. A csapat ugyanis nemrég levédette az Alan Wake's Return nevet. Ez persze utalhat arra is, hogy az Xbox One visszafelé kompatibilitásának köszönhetően visszatér az első rész, de talán arra is célozhat, hogy végre megkapjuk a második felvonást.

A Remedy legújabb játéka, a Quantum Break április 5-én jelenik meg, PC-re és Xbox One-ra. A játékról írt tartalmas előzetesünket itt olvashatjátok el.

17.
17.
McDuff
#16: hát mondjuk jah,lehet több nappali jelenetet is elbírhatott volna a játék vagy több New York-i flashbacket is,tehát több nyugisabb/narratívabb részt,hogy legyen kis szünet a "hent" között. De ha meg így nézzük akkor egy Resident Evil is kb ugyanez (nem a régebbi részekre gondolok), arra mégse mondja senki hogy monoton...
16.
16.
Pain
#15: Nem vagyunk egyformák, na :) Nekem az elején nagyon bejött a fénnyel legyengíted, majd kilövöd az ellent szitu. Viszont 1 óra játék után baromira meguntam, hogy mindig ugyan azt kell csináljam. Kifejezetten zavart, hogy az erdőben futkorászás totál ugyan azt a felépítést követte(értsd, copy-paste érzésem volt ezeknél a helyszíneknél), sőt az ellenfelek felbukkanása is teljesen kiszámíthatóvá vált nagyon rövid időn belül. Ha nem lett volna jó a sztorija(ahogy te is írtad Stephen Kingre emlékeztető), akkor semmi nem késztetett volna arra, hogy befejezzem, mert csak a kíváncsiság volt, ami a gép elé tudott szegezni.
15.
15.
McDuff
#12: Mindig ezzel jönnek, sose értettem. Sztem azért annyira nem volt hosszú a játék hogy unalomba fulladjon, legalábbis én a 3 végigjátszás alatt egyszer sem éreztem, tökéletesen be volt lőve a hossza, a hangulata, a története, engem nagyon emlékeztetett a Stephen King könyvekre.
14.
14.
drat576
Imádtam, remélem tényleg lesz folytatás.
13.
13.
logic5
#12: Azért a monotontól messze volt...
12.
12.
Pain
Jöhet egy folytatás! Attól eltekintve, hogy az első rész játékmenet terén pocsék volt, sztori szinten egy élvezetes játékot kaptam. Ha javítanak a monotonitáson akkor jól elsülhet a dolog.
10.
10.
kopic
#1: Nem csak te. Elozo gen egyik legjobb játéka.
9.
9.
godach
#8: :) ne lázadj már :)
8.
8.
crytek
Ha remélem nem okádék windows store only lesz ez is.
7.
7.
K2 The Highest
Végre! Rengeteg órát beleöltem, nagyszerű játék volt, király hangulattal és élvezetes játékmenettel.
6.
6.
godach
Nekem is tetszik, de jelenleg függőben van. Valamiért, elakadtam a "szerelmesek partja?" ha jól emlékszem, résznél.
És még csak nem is Hardon, hanem normalon játszom. Idegesít. Neki is ugrok, ahogy megtisztítottam Arkham City-t ;)
5.
5.
DarkLord
Nekem is teljes mértékben bejött az első rész. Viszont az American Nightmare az katasztrófa lett...
1.
1.
McDuff
mióta várok már egy folytatást,úristen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...