A konzolos verziók miatt csúszhat a Kingdom Come

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 2.
  • Csúszás
Link másolása
Elképzelhető, hogy a konzolos változatok miatt csúszni fog a Kingdom Come: Deliverance. A játék kiadója szimultán megjelenést szeretne mindegyik platformon, azonban a PS4-es és Xbox One-os verziók munkálataival le vannak maradva.

A Kingdom Come: Deliverance az eredeti tervek szerint idén nyáron jelent volna meg számítógépekre, és valamivel későbbre időzítették a konzolos változatok érkezését. Ez nem meglepő: a cseh Warhorse a PC-t kiáltotta ki vezérplatformnak, így a PS4-re és Xbox One-ra szánt átiratok munkálatai gyakorlatilag folyamatos lemaradásban vannak.

Elképzelhető azonban, hogy végül elcsúsztatják a PC-s játékot, és éppen azért, hogy megvárják a konzolos változatokat. Az Eurogamer jelentése szerint ehhez a játék (egyelőre meg nem nevezett) kiadója ragaszkodik, a dobozos kiadások terjesztéséért felelős cég ugyanis a szimultán megjelenést tartaná szerencsésnek.

Ez a kérdés még korántsem eldöntött, a Warhorse illetékesei mindenképpen szeretnék, ha a PC-s verzió megjelenhetne a nyáron, mert egyébként csak az év végén kerülhetne boltokba - igaz, ebben az esetben legalább tudnának még csiszolni rajta egy kicsit.

De hogy jó hírrel is szolgáljunk: kiderült, hogy holnap bétastátuszba lép a játék. Ezzel alaposan kibővül a korai változat, a sztoriküldetések átvezetőkkel és szinkronnal játszhatók majd végig, kapunk egy új területet, valamint új fegyvereknek és pajzsoknak is örülhetünk. Ízelítőként álljon itt egy hosszabb gameplay videó belőle:

1.
1.
crytek
Ez nagyon jó hír. A kiadó fosik hogy mindenki pcre wareolná= Denuvo kizárva
Így már várom is a játékot:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...